Šta je novo?

Program za "cimanje"

vladojko

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
Uh ovo mi bas treba "ko leba"... Znate onaj glupavi obicaj koji se razvio kod nase omladine, cimanje mobilnim, zvrcnu pa prekinu, i time zele da kazu "mislim na tebe". LEpo je to, al kad te cimaju razne osobe 15 puta dnevno, ume da dosadi. Pokusavam da nadjem neko programce za windows mobile 5 - pocketpc edition (imam Ipaq rw6815), koje ce posle propustenog poziva sa predefinisanih brojeva, da cimne isti taj broj posle minut ili dva :)
Znam da je mala verovatnoca da neko to ima i da uopste postoji, al rekoh da pitam, ko pita ne skita ;-)

U suprotnom, pocinjem da ucim .net programiranje za win mobile :)

Onog ko napise takav program treba obesiti o prvu banderu.

Stavis im do znanja da te ne cimaju, ne zato sto ti njih ne volis, nego lepo objasnis da ako nesto zele onda nazovu, a cimanje ne sluzi nicemu...
Nikada se ne cimam ni sa kim....
Ali tu je vec pitanje koliko imas godina.... Vidim klinci idu kroz grad i puste muziku sa mob-a i tako setaju... Pa mislim kupi sluske ako ti se slusa muzika....

Vidim klinci idu kroz grad i puste muziku sa mob-a i tako setaju... Pa mislim kupi sluske ako ti se slusa muzika....
Jebga, crnci u NY stave boombox na rame, odvrnu do daske pa spartaju gradom... nasi nemaju, nego tranzistore i mobilne - ko sta ima! :d

Poslednja izmena:
Sacuvaj Boze....id*oti...

Daj, lazes da nisi video i po BG-u sam to vidjao, neka nova moda sta li... A u Kikindi bas bas dosta njih to radi.... Sedim na klupi a pored se dere neki folker/denser sa moba, low bitrate, high distorsion... Sta reci, a ne zaplakati...

Odlicna ideja za program ako zelite da smorite mobilnog operatera do maksimuma :)
Samo podelite svima da instaliraju :D :d

Daj, lazes da nisi video i po BG-u sam to vidjao, neka nova moda sta li... A u Kikindi bas bas dosta njih to radi.... Sedim na klupi a pored se dere neki folker/denser sa moba, low bitrate, high distorsion... Sta reci, a ne zaplakati...

Ma video sam, takvu seljadiju mozes vidis svuda u tome je i problem....:smackbum: :vomit: :smackbum:

najgore je kad udju u autobus onako i dernaju se vrishte,mislim ipak imaju li roditelje?A bez Seke Aleksic na telefonu nishta,,a zvucnici krce i zovu u pomoc:d

Mene moj kum cima sa fiksnog, šta da vam kažem... Inače se ne obazirem na cimanje, ako ja mogu da izdvojim minut vremena i 5-10 dinara plus PDV, onda mogu i svi ti "cimači" to isto da urade...

Ma ja cimam kada dajem signal za nesto, kada sam ispred kuce necije ili tako, ali nikada tako bezveze, to mi je glupo. Koliko znam na nekim operaterima se i cimanje naplacuje. A ti klinci, pa to su ******, plod istog takvog vremena, samo treba se paziti od budala, ne boje se ni od cega, ludo skroz...

Ok vidim slaba vajda, napisacu program i postovati ga ovde ;-)

Cimanje se ne naplaćuje ... a pridružujem se peticiji da onoga ko napravi takav program treba obesiti o prvo krivo drvo!

Mozda bolje da se ne cimash za tako glupav program..

Vec vidim da ce na sledecim racunima za tel. biti i stavka BROJ CIMANJA :)
Treba dozvoliti max 50 cimanja mesecno ili jos bolje 1 cim = 1 SMS.

btw.. jednom poznaniku su kolege sa posla okacile broj telefona u SMS porukama na TV-u plus su srocili lepu gey poruku... Lik je tada bio u Republici Srpskoj na nekoj svadbi... Telefon je poceo da ludi od SMS poruka i cimanja, nije mogao da ih obrise dovoljno brzo a jos mu je i potrosen kredit (jer se prijem poruka u roamingu naplacuje). Na kraju je i telefon crko...

btw.. jednom poznaniku su kolege sa posla okacile broj telefona u SMS porukama na TV-u plus su srocili lepu gey poruku... Lik je tada bio u Republici Srpskoj na nekoj svadbi... Telefon je poceo da ludi od SMS poruka i cimanja, nije mogao da ih obrise dovoljno brzo a jos mu je i potrosen kredit (jer se prijem poruka u roamingu naplacuje). Na kraju je i telefon crko...

Da sam na njegovom mestu, te iste kolege bi mi se "slucajno" nasle na haubi.....pri brzini od 150km/h....:mad:

Mozda bolje da se ne cimash za tako glupav program..
Program je baš extra. Čak bih izdvojio kintu za kupovinu tog remek dela.
Imaš sto riba u telefonu, sve te cimaju, a ti trenutno presvlačiš 101. ribu. Aktiviraš programče, i kad te cimne neka od tih riba iz telefona, programče je cimne za 2 min. Ona misli da i ti misliš na nju, a ti u stvari presvlačiš drugu.
Vrh!

Poslednja izmena:
Te cimace treba obesiti za jaja... a klinci ko klinci iz kakvih porodica i zemlje dolaze nije ni cudo sto se tako ponasaju... I stvarno treba da se nekim zakonom zabrani to slusanje muzike na javnom mestu preko nekog uredjaja(zvucnik za mob) ili kako li vec pustaju.

Imaš sto riba u telefonu, sve te cimaju, a ti trenutno presvlačiš 101. ribu. Aktiviraš programče, i kad te cimne neka od tih riba iz telefona, programče je cimne za 2 min. Ona misli da i ti misliš na nju, a ti u stvari presvlačiš drugu.
Vrh!

Konacno covek sa mozgom. Vidi se da je vecini ovde udarila ne****ca u glavu.

... ili možda "presvlače" ribu/ribe koje se ne bave cimanjem, nego šalju SMS ili ne-daj-Bože ZOVU da te čuju ta radiš ... :D

Eee, dečaci ... nije ptica sve što leti ...

Poslednja izmena:
Ha ha ha....kad sam video temu, mislio sam covek trazi neki program koji na neki nacin "odlaze zvono", tako da ne zvoni odmah, nego posle 2-3sek, kako bi iskulirao "cimanja".
A on ustvari trazi neki cim-back program :D

... ili možda "presvlače" ribu/ribe koje se ne bave cimanjem, nego šalju SMS ili ne-daj-Bože ZOVU da te čuju ta radiš ... :D

Eee, dečaci ... nije ptica sve što leti ...

:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

Vrh!
Yeah... real mature. Kao i komentar pokretaca thread-a.

Smartphoneware Best Callback v1.0 S60v3 OS 9.1

http://smart60.ru/index.php?do=cat&category=3rdredos9

Doduše za Symbian s60 v9.1
Nisam probao, kaže da može momentalno da pozove onoga ko te zove. E sada da li ume da prekine, to ne znam.
Inače ja smarače stavim u Black list programče pa nek zovu koliko hoće.
P.S.
I ja se pridružujem peticiji da cimače treba besiti :crash: :smack: :smackbum:

Sta tacno radi Black list?Kakvu informaciju daje onome ko zove?

Nazad
Vrh Dno