Šta je novo?

program za backup

petarster

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
330
koji program za backup bi ste predložili za manju firmu, da kada napravi full backup par foldera može posle samo promene da prati i backupuje u zadato vreme. nisam sig kako se ova funkcija zove ali da recimo čuva više verzija istog fajla recimo ceo mesec unazad da može svaku promenu da vrati unazad primer ako hoću 15 da vidim kako je izgledao folder ne znam jel sam lepo objasnio mislio sam da se zove versioning ali nisam sig na couldu ja mislim da postoji ova funkcija na google drive isto, recimo bazu u accessU da može da se vidi unazad svaka promena. jel postoji backup program koji može da radi i ovo ili za tako nešto potreban poseban program.

vidim da se dosta pominje ovaj AOMEI Backuper ali ne znam kakvo je vaše mišljenje ta bi ste predložili može i payed program i free neko idealno rešenje.

Probaj Cobian backup, besplatan je.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

FreeFileSync komanda > mirror upoređuje izvor i backup, daje listu razlika a na ovoj komandi briše sve iz backup-a što je u međuvremenu obrosano sa izvora a dodaje sve što je novo sa izvora u backup.
Koristim ga već duže vreme, odličan je.

AOMEI Backupper Standard je jedan od najboljih koliko sam citao po stranim forumima. To ti je free verzija, ta verzija ne podrzava rad na Windows Serverima, imas i verziju koja se placa AOMEI Backupper Professional ona podrzava rad na Windows Serverima. Takodje za preporuku je i Cobian Backup taj je free i podrzava rad na Windows Serveru 2012, za Windows Server 2016 ne znam, to cu da testiram uskoro. Ako volis jednostavnost instaliraj AOMEI, a ako zelis da imas sto vise podesavanja onda instaliraj Cobian Backup, jer nudi zaista mnogo podesavajucih opcija. Sto se tice Macrium Reflect on je isto dobar ali njegova free verzija nepodrzava, backup foldera.
Sto se tice verzija koje se placaju tu su ti najbolje NovaBACKUP, Acronis True Image, EaseUS, AOMEI Backupper Professional, Macrium Reflect, Genie, Paragon Backup & Recovery.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno