Šta je novo?

Program za andorid, mala pomoc

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Treba mi program koji ce kad ga ukljucim svima koji me zovu javljati da sam nedostupan(isto kao i kad mi je telefon iskljucen) + da mi u trenutku poziva stigne notifikacija odnosno bilo kakvo obavestenje da je neko pokusao da me dobije.
Znaci ne posle 2-3 sata nego ako je moguce live da mi javi da neko pokusava da me dobije.

ne znam da li postoji neki program za ovako nesto ( pogotovo sto bi morala da se uspostavi veza da bi se pustila poruka o nedostupnosti ) ali mozes da resis ovo tako sto ces preusmeriti poziv na neki drugi broj koji ce biti nedostupan putem nekog call managera koji ce samo obavestavati da je poziv preusmeren a ostatak ce sama mreza da odradi... imas dosta call managera pa vidi koji ima tu opciju ali kolko se secam jos od ranije advanced call manager bi trebalo da ima to...

To mi ne vrsi posao :(

Sto rece drugar, ima u nekim od call manager-a ta opcija. Ne pricam napamet, probah ih par poodavno ali ne zapamtih koji je. :-(. Znaci zovu me a ja mogu da izaberem od tona zauzeca, nedostupnosti (sto tebi treba), i/ili jos par opcija. E sada kada bih se setio da li je Extreme call blocker droid ili (invisible), boler ili tako nesto...
Naravno posle prekinutog poziva dolazi notifikacija u status baru sve zajedno sa tonom.

Poslednja izmena:
Pa to mi treba ali bez ikakvih preusmerivanja.
Ako se setis kako se zove program javi ;)

Tu je malo problem što onaj što te zove, signal nedostupnosti ne dobija sa tvog telefona već od operatera. Dakle, da bi neko dobio jasan i nedvosmislen signal da si nedostupan, tvoj telefon zaista mora biti otkačen od mreže, te da onda operater izdeklamuje onu poruku: "Mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan...."

Ima mogućnost da telefon odmah po prijemu poziva šalje operateru informaciju da "neće da se javi", pa onda operater javi nešto pozivaocu ali to se jasno razlikuje od informacije "telefon uopšte nije na mreži".

To što tebi treba mora biti usluga koju pruža operater, a ne tvoj telefon.

Meni koristi i da stavim airplane mode... i da jednom u sat dva iskljucim airplane mode i da mi stignu poruke od mts-a o propustenim pozivima..
Al problem je sto te poruke nekad kasne dosta dugo pa sam mislio da ima neko automatsko resenje.

Airplane scheduler free sasvim mi lepo skida tel sa mreze od 23.00-06.00 .

I meni sleep bot tracker :) al mi treba da znam kad je neko pokusao da me dobije :)

Nazad
Vrh Dno