maddog74
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.08.2006
- Poena
- 620
Moja oprema
- Laptop
- Samsung np350e5c-a02hs 01.2015.
- Tablet
- /
- Mobilni telefon
- XIAOMI Redmi-Note 8 Pro
- Pametni uređaji
- XIAOMI Smart Band 4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Procitah jedan super tekst u Digital!-u oko particionisanja hdd i instaliranja Win-a.Moj izbor je jos uvek Win XP i imam jedno,dva pitanja ,naime jedna mala particija ~ 8gb ce biti samo za OS i drajvere,druga oko~150gb bi bila Program Files,a treca oko ~80gb bi bila My Documents.Razlog toga je dugovecniji rad Win bez reinstalacije,t.j. usporenja,a i lakse je odrzavanje...
Mene zanima ono sto nisam pronasao u tom tekstu,a nekad ranije sam procitao negde da je moguce,a to je da li i kako mogu da podesim Win da mi automatski instalira programe na ,za to predvidjenu, particiju,a isto tako i da mi se multimedija automatski cuva na, za to predvidjenu ,drugu particiju...
Eto ako imate neki link ili informaciju ili znanje-raspalite sto pre ,win mi se raspada 🙂 :guitar:
Mene zanima ono sto nisam pronasao u tom tekstu,a nekad ranije sam procitao negde da je moguce,a to je da li i kako mogu da podesim Win da mi automatski instalira programe na ,za to predvidjenu, particiju,a isto tako i da mi se multimedija automatski cuva na, za to predvidjenu ,drugu particiju...
Eto ako imate neki link ili informaciju ili znanje-raspalite sto pre ,win mi se raspada 🙂 :guitar: