nesharm je napisao(la):Stoji da su doveli najvece techno face,al' aman z'aman ljudi,pa te face su 10x jeftinije od bilo kakvih rock zvezda,jer nemaju skoro nikakve troskove .....
P.S.Za sve one koji hoce da vide sta je svetski festival www.rock-am-ring.com .
Aponen je napisao(la):Pretpostavljam da je veliki broj vas isao na proslogodisnji Exit fest, pa me interesuje ko je od ucesnika ostavio na vas najjaci utisak!?
Aponen je napisao(la):Mnogo toga ovde izrecenog stoji, Bog ce sam znati da ja prvi volim the guitar sound ali ko ce to da plati prijatelju!?
Mi ovde pricamo o tome da li je 20-30 EUR mnogo za cooler, a ko bi ovde dao, recimo 50 EUR za svako vece nekog valjanog muz. festivala,...ebi ga!!!
nesharm je napisao(la):...Ono sto mene zalosti je da nisu probali da dovuku Paul Simon-a,koji trenutno ima turneju.On je poznat po tome sto ume da radi besplatne koncerte (samo mu se plate troskovi).
Aponen je napisao(la):Sta mislis, kako bi se on uklopio u zadatu atmosferu?
P. S. Pitao sam ljude sta im se svidelo, a sam nisam dao odgovor na pitanje![]()
Luk Slejter (u srpskoj transkripciji)![]()
Aponen je napisao(la):Sta mislis, kako bi se on uklopio u zadatu atmosferu?
P. S. Pitao sam ljude sta im se svidelo, a sam nisam dao odgovor na pitanje![]()
Luk Slejter (u srpskoj transkripciji)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari