Upravo to, a ja ne zelim da zavisim od necije dobre volje u tom slucaju.Niko ti to ne može potvrditi pošto je sve to mačka u džaku koja zavisi od politike (i dobre volje) firme o razlikuje se od slučaja do slučaja. Neko će ti izaći u susret samo sa računom a neko će pokušavati da te zavlači i sa garancijom...
Raidmax ili NZXT? Ja imam NZXT E850, 10 godina garancijePa da, jer su skapirali gresku.
Evo kako je bilo prilikom porucivanja:
Dobila uredno garanciju (garantni list) i pored novih fiskalnih racunaOtisao danas da vratim memoriju, rekao im razlog zbog cega vracam, ubedjivali me da je uvodjenjem nove fiskalne kase serijski broj zapisan u sistemu i da mi je racun dovoljan da reklamiram proizvod kod uvoznika i nakon 5, 6 godina. Kazu da vise ne dobijaju garantni list od uvoznika jer sve ide preko racuna. Onda je jedan od zaposlenih zakljucio da vracam memoriju jer sam na drugom mestu nasao jeftinije
Sve u svemu, trebalo bi da uplate novac na racun u narednih par dana, a ja cu poruciti tamo gde se dobija garantni list. Da li neko moze da potvrdi ili demantuje ovu izjavu da se garancija moze ostvariti samo sa racunom, bez garantnog lista nakon 2 godine?
Ne znam da li sam sacuvala moje kutije, ako ih nadjem mogu da pogledamKad smo kod toga...
Dobih ja nazad SSD od Tehnomanije - odbijena reklamacija uz komentar da je istekla garancija od 2 godine, a da se produzena resava u servisu / kod distributera.
Ko je uopste "ovlascen" za Samsung SSD?
A to je 99% potrosaca u Srbiji....ali zašto se kupuje kod njih mi može biti jasno za one koji kupuju prvi put kod njih, ne prate forume i nisu upoznati koliki su ovi hohštapleri...
Potvrdjujem. Iako sam im rekao više puta, roditelji moje supruge redovno tamo uzimaju jer im je usput i imaju "dobre" akcije. Ja se srećom opekao za sitnu stvar i pre nego što sam video ovu temu.A to je 99% potrosaca u Srbiji.
Imaju radnju u svakom vecem selu u Srbiji. Ne izbijaju sa reklama na tv-u...
Koliki procenat potrosaca u Srbiji gleda televizor? - 100%
Koliki procenat potrosaca je clan bencha ili nekog potrosackog foruma? - 1%, ako i toliko..
Ukoliko postoji Gigatron radnja u tvom mestu, možeš da poručiš online sa preuzimanjem u toj radnji. Onda tamo platiš karticom na rate.Pozdrav, zanima me gde mogu da kupim PC komponente, online, preko kreditne kartice posto bih podelio na rate? Za sada, skoro svaka prodavnica, osim Gigatrona, ima tu mogucnost ali moras doci u njihovu prodavnicu, a vecina istih se nalazi u Beogradu sto mi ne odgovara...
Moj komentar se ne odnosi na kupca koji sedi kuci i klikne i tako narucuje, bez svesti da zivi u jednoj skromnoj zemlji na balkanu gde je siromasno okruzenje stvorilo odredjena pravila ponasanja, i kupovine.Pod pretpostavkom:
a) da je ta cena tačna
b) da tu robu stvarno i imaju
c) da je roba na akciji nova a ne korištena i vraćena u garantnom roku, refurbished ili nešto treće
Znam i ja sam mislio generalno ali često i prilikom provere telefonom dosta njih znaju da daju dezinformacije a obilazak mora radnji kako bi se uverilo da imaju proizvod i po toj ceni često zna da bude gubljenje vremena u šta sam se lično uverio par puta, sva sreća pa u radnjama koje su jako blizu.Moj komentar se ne odnosi na kupca koji sedi kuci i klikne i tako narucuje, bez svesti da zivi u jednoj skromnoj zemlji na balkanu gde je siromasno okruzenje stvorilo odredjena pravila ponasanja, i kupovine.
Odnosi se na kupca, koji ce nakon sto vidi cenu na sajtu koristiti oci, noge i usi,
tj ako ne otici do prodavnice i videti, onda bar pozvati telefonom i informisati se.
Ovo ne vazi za tehnomaniju vec za sve domace online trgovce
Ajd pročitaj opet šta si napisao. Ja sam kupovao online na rate i u tehnomaniji, shopster i još nekoliko prodavnica. Nema to veze s njima nego s bankom i sistemom naplate koju koriste. Znam da sam negde platio online na rate zato što mi se opcija sama ponudi posle kucanja kreditne kartice a nije ništa pisalo o tome na sajtu.Drustvo, napisao sam osim Gigatrona, znam za njih kupovao sam, ali su dosta skuplji od ostalih. Zbog toga me zanima da li postoji jos neka radnja, da je neko kupovao preko kreditne kartice na rate.