Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 905
Najviše volim kad pročitam ovo "po prijavi"...držimo se teme koja glasi "Prodavnica mobilnih - pokude i pohvale". skorašnji off-topic je pobrisan po prijavi
Najviše volim kad pročitam ovo "po prijavi"...držimo se teme koja glasi "Prodavnica mobilnih - pokude i pohvale". skorašnji off-topic je pobrisan po prijavi
Hvala, ovo mi nije palo na pamet, znači uzimanje takvog primerka je ko i kod ovih što daju kvazi garanciju, jedino što je originalnost sigurnija.Generalna preporuka je da se takvi telefoni, uzeti od operatera, kupuju od poznatih ljudi u slučaju da zatreba garancija.
Tačnije, ukoliko se javi potreba za ostvarivanjem garancije i zamenu telefona, to mora da uradi onaj čiji je ugovor sa operaterom.
Budući da je jedini smisao kupovine takvih telefona upravo domaća garancija, ispada besmisleno kupovati ako je ne možete ostvariti. Onda je bolje kupiti kod mađara
Kad se pročita ono, o nama, stoji da je to u stvari prodaja A1. Bio je neki potitivan komentar, ako i on nije obrisan po prijavi.Jel ima neko neke informacije koliko je pouzdan taj fonly pošto vidim da nema mnogo iskustava na forumu?
Ja sam kupila slusalice, sve je proslo ok, stigle su brzo, iako se porucuje onlajn stigao je papirni racun u paketu. Da, pise da je to ustvari A1 Srbija. Sad sta ce biti ako mi zatreba da reklamiram, nemam pojma.Hvala, ovo mi nije palo na pamet, znači uzimanje takvog primerka je ko i kod ovih što daju kvazi garanciju, jedino što je originalnost sigurnija.
Naime, razlika između cene za galaxy A55 u Finlyiju, i tek Gigtronu je jako velika u poređenju sa donjim cenama koje reklamiraju pojedine prodaje, 330e naspram 55.000, Fonly 51.000 Din. Međutim, za jeftin model A25, Fonly cena i kod ovih jeftinih je identična, 205e i 24.000Din. Dal je moguće da kod skupljeg modela već ima kopije, a da se pak jeftin ne kopira jer spada u nižu klasu.
Kad se pročita ono, o nama, stoji da je to u stvari prodaja A1. Bio je neki potitivan komentar, ako i on nije obrisan po prijavi.
Ja sam poručila slušalice, stigle su posle 2 dana.Je li neko dobio telefon poručen od fonly prodavnice? Kontakt ne postoji ili je beskoristan
Evo sad sam proverila, meni su samo na mejl poslali da je porudzbina kreirana i nista posle toga.Danas stiglo. Ispostavilo se da su narednog dana poslali odmah telefon a dexpress 7 dana nije dostavio posiljku. I dalje zameram fonly-ju 0 obavestavanja ili bilo kakve potvrde sta je u pitanju i gde je paket (cak nisu imali ni broj posiljke!)
Generalna preporuka je da se takvi telefoni, uzeti od operatera, kupuju od poznatih ljudi u slučaju da zatreba garancija.
Tačnije, ukoliko se javi potreba za ostvarivanjem garancije i zamenu telefona, to mora da uradi onaj čiji je ugovor sa operaterom.
Budući da je jedini smisao kupovine takvih telefona upravo domaća garancija, ispada besmisleno kupovati ako je ne možete ostvariti. Onda je bolje kupiti kod mađara
Mozda je drugacije ako kupis fon na ugovor na svoje ime. Naravno ako kupis odjednom onda je dovoljan samo racun pa mozes da poklonis.Ne znam šta si ti proveravao ali to što pišeš jednostavno nije istina jer itekako ima novih telefona po tim jeftinim buvarama
Ne razumem na osnovu čega yettel može da ne prizna garanciju ako imaš račun da je uredjaj kupljen kod njih.
Kada nešto kupim ja sam vlasnik toga i mogu da radim sa tim šta hoću pa i da ga prodam ili poklonim nekom
Ne, ako zelis da se tel dostavi u radnju A1 pa da ga tamo podignes onda se plaća prilikom porudzbine, ne moze pri preuzimanju.Na Fonly sajtu ima baner da je karticama banka Intese moguće plaćanje na rate, da li to važi i ako se plati pouzećem, bez ostavljanja kartice online? Kažu da je moguće kuriru platiti karticom.
Nego šta je nego vlasnik? Ne uzima telefon na lizing. Probaj pokušaj karticom neke banke uzmi tv na rate, pa prestani da plaćaš rate. Javi da li su ti došli po tv ili su te predali izvrsiteljima za dug.Verovatno da je tako, samo čovek nije te "sitnice" naveo.
Dok se ne isplate sve rate potpisnik ugovora nije vlasnik telefona, i to je sasvim razumno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari