Šta je novo?

Prodavnica CD opreme

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
mozete li navesti gde se snabdevate opremom vezanom za CD podrucje? znaci preko kutija (slim, onih velikih za po 100kom), kesica, nalepnica, stalkova, i druge galanterije...

ja uvek jurim na 20 strana grada da kupim 3 artikla, pa me znaima jel' ima negde neka prodavnica specijalizovana za ovo?

U "CD Burn", TC preko puta ETF-a imaju dosta od nabrojanog. Imaju i sajt www.cdburn.co.yu trebalo bi da imaju i cenovnik.
Pogledaj i onaj MMHouse (valjda www.mmhouse.co.yu)

jes' da je ova tema matora vise od 6 godina, ali posto mene ista stvar interesuje, da ne otvaram drugu, ajd' da ovu ozivim! :type:

dakle, osim ove kod ETFa, gde po gradu ima još prodavnica specijalizovanih za prodaju CD/DVD i prateće opreme?
konkretno, meni su potrebni miniDVD za Samsung kameru, razne sam probao i samo su se Panasonic diskovi pokazali dobro, pa sad tražim da ih kupim...:trust:

Mislim da imas kod Trga u "Staklencu" prodavnicu kojoj je asortiman uglavnom vezan za potrosne medije.

Ima i kod Doma omladine, u podzemnom prolazu.🙂

mislim da u podzemnom kod D.O. nema više lokala... sve je iseljeno 🙁

Poslednja izmena:
^ Nemoj, ziv ti ja, godinama tamo kupujem diskove za male pare! 🙁

Ontopic. Video sam jednu radnju u Vladetinoj (kod Mashinca), izgleda da imaju od ptice mleko, ali nisam ulazio da proverim.

Nazad
Vrh Dno