Šta je novo?

Procjena za CPU!

50-ak evra (ali pre 45), zbog garancije, mada mislim da je i to previse, zato sto se bartoni prodaju po toj ceni

and by the way, tesko ce se desiti da su i prodavac i kupac zadovoljni trgovinom :d

Poslednja izmena:
Suicide_samurai je napisao(la):
50-ak evra (ali pre 45), zbog garancije, mada mislim da je i to previse, zato sto se bartoni prodaju po toj ceni
Budi drug pa podeli sa ostalima informaciju gde se to Bartoni prodaju po toj ceni?

@crossfire: Неких 50 евра...

@Suicide_samurai: реци где да узмем 10-15 комада 😀

`ocu i ja tih barton 🙂

kad sam rekao za te pare, mislio sam za 50ak evra. a i vi ste najgori :d

secam se da je jedan od moderatora pre mesec-dva prodao bartona (ali je cena bila malo niza od redovne - pretpostavljam da mu se zurilo) koji je radio na 2.4ghz stabilno za 45e! sta cete sad? :smoke: :smoke:

sada kominacije barton + nf2 ploca idu za 100e, sto znaci oko 60e max samo za cpu. i sad sam ja lood?

Da... ali Barton 3000+ i neka bolja NF2 ploca!Za ovaj CPU stvarno moze da dobije oko 50-ak evra realno a za Bartone vec... ma ima svakakvih ljudi!Skoro sam video lika koji na oglas stavio sasvim prosecan komp sa Bartonom i trazi skoro 400 evra a ne vredi vise od 300 a sve na foru"Barton je to"!
Ajd ne zezajte vise coveka,nije lepo!
Pozdrav ,)

Sto se mene tice, ovaj thread je za zatvaranje.

Ja sam i mislio da vrijedi oko 50-55 eura, al' reko da pitam 😉
Sto se tice Bartona, kad se koji pojavi u "Oglasima" plane odma' ako je cijena oko 70eura. Za malo visu cijenu, malo se vise ceka. Krajnji ishod je:" procesor prodat!". Vrijedi li on toliko ili ne vrijedi, manje je bitno. Cinjenica je ono sto je Sasa (mod) rekao u jednom thread-u (po sjecanju, ne citiram): Polovni Bartoni (2500+) se prodaju po cijeni novih od prije godinu, godinu i po.
Ako sam pogresno interpretirao, unaprijed se izvinjavam.

Modovi brisite thread da ne smaramo
:wave:

crossfire je napisao(la):
... Krajnji ishod je:" procesor prodat!". ...

jeste da pise procesor prodat, ali ti ne znas da li je (i koliko) skinuo cenu, a da ti to nisi video (tj. da je oborio cenu na pm)

pazi
vrti se i oglas u kom za bartona traze 100e
to je tek tuzno

Nazad
Vrh Dno