Šta je novo?

prociscenje source-a

AstroduLe

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Jel iam neki program koji bi mi ocistio source od web strana tako da se ne vidi da sam ga radio sa Dreamweaverom. I da li ima isto to za Flash , tj swf file-ove. DA me ne tuze sutra sto sam koristio neregistrovan softver :(

preuvelicavas. nikom nece pasti na pamet da pokrene tuzbu protiv tebe... suvise si mali igrac na tom polju da oni mogu nesto da dobiju :)

da ali...

da ali ja ne pravim licni sajt nego za jednu renomiranu domacu firmu, tj zastupnika strane (poznate) firme tako da bi mi ipak trebalo tako nesto

e, pa brale kupi legalan Dreamweaver ako ces na njemu da zaradjujes, uostalom stil uredjenja koda Dreamweaver-a se uvek pozna iako ti uklonis 'nepotrebni' deo.

i to sto dexx kaze... ako nisi spreman da podneses eventualne posledice, odrekni se posla...

ako je to velika firma, i daju dobre pare, pomuci se malo pa sam ispreturaj kod...

da ali..

Procisticu ja kod, ali da li moze da se uradi nesto sa Flashom?

e sad, nemoj zezati :) onda bolje predji na linux, pa radi odande, da te ne provale da imas nelegalnu kopiju windowsa

Pa pazi... ipak nije u redu da takav jedan posao radis sa nelegalnim softverom, cak i ovde. Drugo je kad neko hoce da uradi nesto za sebe a drugo je kad ce da uzme pare od velike (strane) firme...

Re: ok

AstroduLe je napisao(la):
OK, to bi bilo to.
Ja pitam a vi mi dajete kontra sugestije...
:(

Pazi, kao sto sam rekao stil uredjenja koda Dreamweaver-a se pozna. Sad ti mozes, ako te bas dobro placaju i ako poznajes HTML kod (i ako imas dooosta vremena :) ), da ga ispretumbas. Dali postoji program za to iskreno ne znam, ali ne verujem. (postoje programi za uklanjanje nepotrebnog dela koda ali to nije to sto tebi treba).

Sto se tice Flash-a, tu mi nisi bas jasan, hoces da napravis flash film, a da niko ne zna da si ga radio u Flash-u? :confused: , uostalom *.swf je binarni fajl tako da bilo kakve izmene su tesko izvodljive.

da pojasnimo

Sto se tice HTML-a naci cu vremena da skinem sve sto je od DreamWeavera.
A za Flash bi u stvari preciznije pitanje bilo: Da li moze da se provali da je swf file dobijen pomocu Flash-a koji nije registrovan.
E da jos nesto. Jel ima neka fora da mi drugi ne gledaju source kad stavim sajt na net?
;)

koliko ja znam, flash ne stavlja podatke o registraciji ili nesto slicno u film.

sto se tice sourca... ne postoji efektan nacin da nekom zabranis da pogleda tvoj source. mozes da iskljucis upotrebu desnog tastera (onda se source gleda na view/source). pre nekih dve mozda tri godine video sam java script koji ceo html kod pretvara u one znakove sa % (zaboravio sam kako se zove taj zapis), ali znas ono, recimo razmak je %20... i tako... samo sto on naravno mnogo poveca (i do 3x) velicinu samog html fajla...

Nazad
Vrh Dno