Šta je novo?

procesor i ploca za 300 evra

666SERBIA

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
300
imam dilemu koji procesor do 200 evra da kupim i koju plocu do 100 evra
pre sam za neki AMD
:-devil-:

a shto "tu" plochu ? mislim dobra je ali ce psle da kuka kako nece da se ocuje. bolje nek uzme venice 3000+ ~160e i ostaje mu 140e za plochu shto ihaaha para. moze da padne i neki msi-ev platinum, lan party ili tako neka bolje plocha.

vladabgd je napisao(la):
a shto "tu" plochu ? mislim dobra je ali ce psle da kuka kako nece da se ocuje. bolje nek uzme venice 3000+ ~160e i ostaje mu 140e za plochu shto ihaaha para. moze da padne i neki msi-ev platinum, lan party ili tako neka bolje plocha.
Za VENICE 3000 si u pravu ali ne rece ni za sta mu treba ploca i procesor ni da li ce da klokuje,nista.Prvo mi je pala na pamet ta kombinacija,stabilna ploca,nema SLI,niti viska (mozda) nepotrebnih dodataka.Da je malo obrazlozio pitanje bio bi i odgovor potpuniji.

vladabgd je napisao(la):

Sto se ne bi OC-ovala. Pa svaka nf4 ploca se ocuje OK. Cak i Gigabyte :d To je OK ploca, a nije losa ni MSI k8n-sli platinum. Ima Live! 24 integrisan.
Mada je i ovaj 920 pentium atraktivna ponuda, samo u rangu od oko 400e ploca+cpu, ako se ne varam.

Nazad
Vrh Dno