M-tech je napisao(la):Sta mislite koliko bih mogao da dobijem za Asus 9550 GE ? Ima garanciju jos 7 meseci. Ja je drzim na 400/250 a moze i vise.
Nova kosta oko 70 eura.
M-tech je napisao(la):Da, da. Pa likovi na oglasima traze 45 eura za R9200. I to bez garancije.
SuperStarr je napisao(la):Gde je to nova 64!?! Daj neki dokaz!
Da ne bi bilo zabune. Kartica koja se nalazi u oglasu jeste nova, ali sa garancijom do kraja 2007. Naznaceno je da se radi o robi koja je sa reklamacije, pa postoji umanjenje garancije za period od kako je proizvod prvi put kupljen/prodat.DJCJ je napisao(la):Evo jos jeftinije samo odite do sobe mali oglasi i vidite Mihajlov oglas,nudi
novu Asus ATI Radeon A9550GE/TD, AGP8, 128MB DDR, TV out adaptor, DVI-to-2nd VGA adaptor za samo 60 evra sa 3 godine garancije.
Sada ti meni objasni kako to IIvanic (i ostatak koji reklamiraju te cene) mogu trzistu da ponude cene nize od uvoznih, a pritom ostvare i zaradu. Cime pokriva troskove eventualne reklamacije kojih na xx prodatih mora biti? Uostalom, kada se nekome cena ne svidja, neka ide tamo gde mu je najjeftinije - veca verovatnoca da ce osvanuti u nekoj od nepopularnih soba...M_M je napisao(la):Nova je 59e na vise mesta (npr pogledaj yu.oglasi IIVANIC). Neka realna vrednost polovne je 45-50e (ako nadjes na ovcu, ili ako se tvoj primerak izuzetno dobro klokuje - npr preko 430core/300mem, mozda dobijes i 55e).
Puno filozofija se ovde moze cuti. Znam, najbolje bi bilo da prethodni vlasnik odvede i na neki rucak, jer je zavrsen dobar posao. Na nasem prostoru je evro mnogo veci nego vani i to mnogi ne shvataju. Cesto mi se smuci kada vidim neke (pre)prodavce i dodje mi da izadjem iz svoje koze. Cene diktira odnos ponude i potraznje, a ne ti kao ponudjac za 50 EUR jer mislis da nesto toliko vredi. Neko ce je za te prodati zbog nuzde ili viska para, a ti na to nemas uticaja, makar ne sa navedenom filozofijom i zapadnjackom analogijom u auto svetu.miki81 je napisao(la):da i pitajte ga zasto sve cene drzi bez PDV-a
Jel to da navuce ovcice il nesto sasvim drugo
Kao sto sam rekao NOVA AKRTICA JE 64 e za neku koja je vec koriscena pa i neka je 1 mesec ne bi dao vise od 50e !
Kao i auto kupis ga za 15.000 e nov i za pola godine vec mu je cena DRASTICNOOOO opala i do 10.000pa vidite
![]()
Da li si ti video uvozne cene? Ja sam video jednom slucajno taj cenovnik i dusa me zabolela koliko placam komponente. Neke cene su duplo jeftinije!!!mihailo je napisao(la):Sada ti meni objasni kako to IIvanic (i ostatak koji reklamiraju te cene) mogu trzistu da ponude cene nize od uvoznih, a pritom ostvare i zaradu. Cime pokriva troskove eventualne reklamacije kojih na xx prodatih mora biti? Uostalom, kada se nekome cena ne svidja, neka ide tamo gde mu je najjeftinije - veca verovatnoca da ce osvanuti u nekoj od nepopularnih soba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari