Šta je novo?

Procena

M-tech

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
630
Sta mislite koliko bih mogao da dobijem za Asus 9550 GE ? Ima garanciju jos 7 meseci. Ja je drzim na 400/250 a moze i vise.
Nova kosta oko 70 eura.

7 meseci jos garancija...sto znaci da si je koristio 5 puna meseca...
eto ja ti dam 40e i puna ti kapa :)

Poslednja izmena:
Da, da. Pa likovi na oglasima traze 45 eura za R9200. I to bez garancije.

M-tech je napisao(la):
Sta mislite koliko bih mogao da dobijem za Asus 9550 GE ? Ima garanciju jos 7 meseci. Ja je drzim na 400/250 a moze i vise.
Nova kosta oko 70 eura.

Hm, zar nije za Asus proizvode garancija 3 godine?
Ja imam istu karticu i trogodisnju garanciju :)

Jeste 3 godine i ne daj ispod 55-60 evrica ni pod razno...

@miki81
Mnogo si mi ti bre pametan. :d
Za te pare ti lepo pazari 9200-tku!!! :S:

Mislim da je 55 evra realna trzisna cena. Naravno nista te ne kosta da probas da je prodas i za vise :)
Pozdrav

M-tech je napisao(la):
Da, da. Pa likovi na oglasima traze 45 eura za R9200. I to bez garancije.

Pa ti sto traze toliko ne znaci i da dobiju ... ;)

Da ali ja sam pre par meseci prodao MSI FX5200 ( 64 bit ) za 30 eura , a mogao sam uzeti i koji euro vise. Sto se tice garancije, mislio sam 7 meseci od firme gde sam je kupio.
Cuo sam da se nove serije ovih karti ne mogu bas mnogo klokovati, a moja ide do 440/ 295.
Hvala na odgovorima.

Gde je to nova 64!?! Daj neki dokaz!

evo iz mog iskustva. prodajem doticnu karticu koja je nova, dobijen na poklon, i ima 3 godine garancije. uz sve to klokuje se do 510/275 i preko 4k 3d marka03. i prodajem je po ceni od 60e, neuspesno vec 10 dana. po mom misljenju ovaj moj primerak vredi i preko 70e, tako da sam manje vise odustao od prodaje.
poz.

Kartica nova moze da se nadje za 62-66 evra.Ako je prodas za 50 evra treba da budes
zadovoljan.

SuperStarr je napisao(la):
Gde je to nova 64!?! Daj neki dokaz!

Asus ATI Radeon A9550GE/TD, AGP8, 128MB DDR, TV out adaptor, DVI-to-2nd VGA adaptor. 67.8€

ako je u pitanju ta kartica, skuplja je 3,8€

Evo jos dokaza : ASUS AGP A9550 GE TD 128MB (AGP ATI Radeon 9550 (35% faster than generic 64-bit R9550), AGP 8X, 128DDR (128Bit), Video out S/C, DVI-I, 2nd VGA) 63.60 €

Gigatron d.o.o.
011/354.13.78

Evo jos jeftinije samo odite do sobe mali oglasi i vidite Mihajlov oglas,nudi
novu Asus ATI Radeon A9550GE/TD, AGP8, 128MB DDR, TV out adaptor, DVI-to-2nd VGA adaptor za samo 60 evra sa 3 godine garancije.

Pogresno mesto si izabrao za procenu,ovi ce ti uzeti karticu za veknu hleba i to
sava najgori.Realno cena 45 €

ma ajde - nadji bre neku ovcu - pa moj drug je najgori FX5200 (64-bitni, usporeni i usput se grejao koo blesav) prodao za 35e, a ni garanciju nije imao :)
stavi na oglase, ishvali je na sva usta i videces da ce neko da se javi (molim vas nemojte mi uzeti za zlo sto mu ovako nesto predlazem, ali ako stvarno zeli da uzme sto vise, nema drugi nacin - sem toga kupci su krivi sto su neobavesteni :D)

ja ne bih dao za ovu vise od 50e. uzeo sam pre dve nedelje novu, za 60 i kusur evra i ide do 470/270.
50eura bi bila realna cena.

uzeo sam his 955 /128 (440/260) za 65€ i cenim da polovna vredi max 50 € (-20%)

9550GE procena

Nova je 59e na vise mesta (npr pogledaj yu.oglasi IIVANIC). Neka realna vrednost polovne je 45-50e (ako nadjes na ovcu, ili ako se tvoj primerak izuzetno dobro klokuje - npr preko 430core/300mem, mozda dobijes i 55e).

DJCJ je napisao(la):
Evo jos jeftinije samo odite do sobe mali oglasi i vidite Mihajlov oglas,nudi
novu Asus ATI Radeon A9550GE/TD, AGP8, 128MB DDR, TV out adaptor, DVI-to-2nd VGA adaptor za samo 60 evra sa 3 godine garancije.
Da ne bi bilo zabune. Kartica koja se nalazi u oglasu jeste nova, ali sa garancijom do kraja 2007. Naznaceno je da se radi o robi koja je sa reklamacije, pa postoji umanjenje garancije za period od kako je proizvod prvi put kupljen/prodat.

M_M je napisao(la):
Nova je 59e na vise mesta (npr pogledaj yu.oglasi IIVANIC). Neka realna vrednost polovne je 45-50e (ako nadjes na ovcu, ili ako se tvoj primerak izuzetno dobro klokuje - npr preko 430core/300mem, mozda dobijes i 55e).
Sada ti meni objasni kako to IIvanic (i ostatak koji reklamiraju te cene) mogu trzistu da ponude cene nize od uvoznih, a pritom ostvare i zaradu. Cime pokriva troskove eventualne reklamacije kojih na xx prodatih mora biti? Uostalom, kada se nekome cena ne svidja, neka ide tamo gde mu je najjeftinije - veca verovatnoca da ce osvanuti u nekoj od nepopularnih soba...

E, aj se prvo raspitajte malo o tom Ivanu Ivanicu, pa ga posle reklamirajte.

O tom Ivanu Ivanicu vec se pricaju legende po internetu..... ima toliko nezadovoljnih..... nije lepo ogovarati druge :)

Ovo sada lici na nekadasnje oglase. Neko da oglas za graficku karticu (u ovom slucaju) i onda dolaze spustaci cena sa nova ti je toliko i toliko kod onog (IIvana :) ), a od njeg ani traga ni glasa.......

Kupite tamo gde je jeftinije a prodavac ovde ako naduva cenu, vremenom ce je spustiti ili odustati od prodaje i gotovo.

M-tech: Postavi oglas u sobi oglasi i napisi ponude na mail ili pm i videces koliko mozes da dobijes i to ti je to ovde. Savet: probaj na news grupama, moze vise da se dobije.

Eto....

da i pitajte ga zasto sve cene drzi bez PDV-a :)
Jel to da navuce ovcice il nesto sasvim drugo :)

Kao sto sam rekao NOVA AKRTICA JE 64 e za neku koja je vec koriscena pa i neka je 1 mesec ne bi dao vise od 50e !

Kao i auto kupis ga za 15.000 e nov i za pola godine vec mu je cena DRASTICNOOOO opala i do 10.000 :) pa vidite :)

miki81 je napisao(la):
da i pitajte ga zasto sve cene drzi bez PDV-a :)
Jel to da navuce ovcice il nesto sasvim drugo :)

Kao sto sam rekao NOVA AKRTICA JE 64 e za neku koja je vec koriscena pa i neka je 1 mesec ne bi dao vise od 50e !

Kao i auto kupis ga za 15.000 e nov i za pola godine vec mu je cena DRASTICNOOOO opala i do 10.000 :) pa vidite :)
Puno filozofija se ovde moze cuti. Znam, najbolje bi bilo da prethodni vlasnik odvede i na neki rucak, jer je zavrsen dobar posao. Na nasem prostoru je evro mnogo veci nego vani i to mnogi ne shvataju. Cesto mi se smuci kada vidim neke (pre)prodavce i dodje mi da izadjem iz svoje koze. Cene diktira odnos ponude i potraznje, a ne ti kao ponudjac za 50 EUR jer mislis da nesto toliko vredi. Neko ce je za te prodati zbog nuzde ili viska para, a ti na to nemas uticaja, makar ne sa navedenom filozofijom i zapadnjackom analogijom u auto svetu.

mihailo je napisao(la):
Sada ti meni objasni kako to IIvanic (i ostatak koji reklamiraju te cene) mogu trzistu da ponude cene nize od uvoznih, a pritom ostvare i zaradu. Cime pokriva troskove eventualne reklamacije kojih na xx prodatih mora biti? Uostalom, kada se nekome cena ne svidja, neka ide tamo gde mu je najjeftinije - veca verovatnoca da ce osvanuti u nekoj od nepopularnih soba...
Da li si ti video uvozne cene? Ja sam video jednom slucajno taj cenovnik i dusa me zabolela koliko placam komponente. Neke cene su duplo jeftinije!!!

Niti je Iivanic uvoznik, niti iko odavde kupuje robu po uvoznoj ceni jer ona nije samo ono sto si ti negde video. Gde su troskovi transporta, poslovanja, gubici, reklamacije, zarada? Cene u SCG su poprilicno konkurentne za pojam naseg regiona (CRO, HU, BG, MK...).

Nazad
Vrh Dno