Šta je novo?

Procena sklopljene konfiguracije

coaaca

Cenjen
Učlanjen(a)
22.09.2011
Poena
155
Pozdrav. Zeleo bih za misljenje o ovoj konfiguraciji koju sam sastavio. Budzet je 45000din.

Kuciste: 600W LC Power Pro 925B
Maticna: MB FM2 A85X Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
Procesor: AMD Athlon™ X4 Quad-Core 750K, Black edition
Grafička kartica:AMD Radeon 7770 1GB/DDR5/DVI/HDMI/DP/128bit
HDD: 1TB Seagate Barracuda
Memorija: DIMM DDR3 2x4GB 1333MHz Crucial Ballistix...
DVD+/-RW Samsung SH-224DB/BEBE/SATA/ black

Da li je ovo dobro sklopljeno ? Ima li mozda negde bolja konfiguracija za ovu cenu. Ipak ovo uzimam na rate pa je malo cena skuplja, a jeftinije je za kes.
Zanima me, da li ima mozda neka bolja graficka kartica od ove navedene, slicnog cenovnog ranga ?
Cuo sam nesto da ovo kuciste nema mesto za SSD. Posto bih kupio SSD posle par meseci, da li moze negde da se ugradi ?

nou . gora je za nijansu .

Hvala. Ok.
Znaci u principu je ok konfiguracija za ovaj novac ? Jedino mozda memorija malo bolja.
Ovo izlazi nekih 45000din. Sto se taman uklapa u budzet.
Trebalo bi da uzmem za nekih par dana, tako da ako neko ima neku primedbu nek slobodno kaze, kako bih izmenio nesto ako treba.

Zasto ides na fm2/apu platformu kad planiras i uzimas solo graficku?!

uzmi am3+ plocu
fx x4 4300 cpu

sve ostalo mozes isto

Definitivno A88X ploča, izlaziće makar naredne dve godine finih Athlona za nju, a možeš sada uzeti i samo 4GB RAM-a, pa uloži razliku u bolju grafiku.

Sad me Dexter013 zbunio, nisam siguran na koji socket da idem. :)
Sta mislite AM3 ili FM2+ ?
Valjda je FM2+ noviji koliko znam. I ne znam koliko ce AM3 biti podrzan u buducnosti. Ali sad nisam siguran.

fm2+ je intreresantan zbog kaverija i mogućnosti da upariš integrisanu grafiku sa odvojenom hd7xxx ili r7 xxx.

ako ideš na fm2+ , kupi neki najjeftiniji koji ćeš da kasnije prodaš kad kaveri izadje .
u ostalim situacijama ( i ako steamroller bude išao na am3+) am3+ je bolji jer trenutno podržava 6 i 8-mo jezgarne procesore .

Nazad
Vrh Dno