Šta je novo?

Procena Samsung 959NF

Ja sam moj monitor prodao pre par meseci, bio je star nepune tri godine, za cifru od 160€...

pegasus je napisao(la):
Koliko vredi ovaj monitor? Star je godinu dana...

To je izvrstan monitor i još je mlad ako je bez mane otići će za 150е

Ја sam imao prilike da kupim DELL pro seriju staru godinu dana, isto 19', za 150e ali samo ako uzmem oba (lik se bavio obradom ) Monitor je bruka, crne je boje i ******skih mogućnosti. Rezolucija mu ide do granica mogućnosti VGA karti. Takođe ortak kupio Sgi-a 21' starog 2 godine u fenomenalnom stanju za 180e. Pa ti sada vidi da li da ga prodaješ.
To je dobar monitor da bi ga dao za bud zašto.

Ja ga nebi prodavao takodje osim ako bi mi bash gorelo pod nogama ili imao neku konbinaciju.........a mozesh da ga uvaljash za 160-180 eura

Kako mislis da ga prodas na Benchu kad si vec napisao da ne valja???

Jel' to onaj sto ne moze da mu se izostri slika u uglovima? :D

Polovani 959NF u zadnjih godinu dana idu za oko 140-160 evra, ja sam moj 959 u ok stanju (bez ikakvih nedostataka u slici), star 6 meseci pocetkom prosle godine prodao za 160, a ovi noviji koji uglavnom imaju neke sitnije mane ni u ludilu ne mogu ici za vise od 150, a ako je nedostatak lako uocljiv, kao npr. mutna slika u uglovima onda mu cena drasticno pada, licno nikada ne bih ni kupio takav monitor.

darkoko je napisao(la):
Kako mislis da ga prodas na Benchu kad si vec napisao da ne valja???

Nije mi jasno. Ako je to stvarno istina bolje da ga ne prodaješ ovde. Spusti će ti cenu do bola, probaj preko PC Berze. Sada sam ga naj*bo sto reklamiram Berzu.

Ovaj Monitor 100% ispravan star oko godinu dana vredi oko 160e.Moze lako da se proda za 150e.Ako ima problem sa slikom(disanja,geometrije i sl.) mogao bi da ide za 120e sa obaveznom napomenom o problemu.

Vrh Dno