Šta je novo?

Procena radne stanice-Hitno

Sketlive

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2004
Poena
301
Ako ima ljudi koji ovo prate (znam da ima), zanima me koliko cenite vrednos sledece radne stanice. Podaci nisu najpotpuniji, ali ako vam nije problem na osnovu ovoga da mi kazete pribliznu vrednost. hvala.

asus ploca za 2x dual core procesore
2 intel procesora sa 2 jezgra 3.800
8 gb memorije kingston na 866 mnz (ili tako nesto)
2 raptora od po 80 gb i 4 maxtora od po 400 gb
graficka x9700 asus sa 512
novo thermaltake veliko kuciste, crno, tockici
2 monitora- jedan je samsung pro od 22 inca, a drugi samsung 21 incni tft srednje klase
dve tastature slim logitech i dva misa logitech
4 dvd rezaca sony
-radna stanica je nova-

ako neko moze da pomogne na osnovu ovih sturih informacija (tako su ih meni preneli) bio bih mu zahvalan.....

pozdrav

Sketlive je napisao(la):
Ako ima ljudi koji ovo prate (znam da ima), zanima me koliko cenite vrednos sledece radne stanice. Podaci nisu najpotpuniji, ali ako vam nije problem na osnovu ovoga da mi kazete pribliznu vrednost. hvala.
...
ako neko moze da pomogne na osnovu ovih sturih informacija (tako su ih meni preneli) bio bih mu zahvalan.....

pozdrav

Vredi mnogo, a da li uopste moze da se proda kod nas - VELLIKO je pitanje...

U ovakvim situacijama treba naci nekoga ko je (uopste) zainteresovan za tako nesto - posle je stvar dogovora...

jel ok cena 5300 eura.... ili je po nekim mojim skromnim informacijama to ispod cene?

Pa....

AKo je novo u smislu da je u garanciji, onda je to ta cena(sturo), ako je novo bez garancije onda nema veze sto je novo, osim prasine. Samim tim da kupujes sve to u kompletu tu opet pada cena, pa ti vidi....

Pa...

To ti je onda extra(garancija). Najbolje se raspitaj za svaku komponentu pojedinacno, pa post-uj ali 90% da vredi te pare.

Sketlive je napisao(la):
...
graficka x9700 asus sa 512
...

Зар нису правили само моделе са 128 и 256 мегабајта?

Vrh Dno