dusxan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2007
- Poena
- 330
Pozdrav audiofilima.
Pazario sam polovan fisher stub i riknuse mi komponente:
-CD plejer --- senzor koji ochitava da li je neko gurnuo fioku je pokvaren, pa se fioka sama vraca u raznim vremenskim intervalima.
Najjednostavnije bi bilo , mislim, iskljuciti skroz taj senzor.
-Gramofon - tokom prenosa mi je ispala jedna mala opruga iz rucke, pa opruga jace pritiska na plocu sto reaguje pomalo brumastim zvukom. Oprugu sam nasao , mozda bih je mogao i staviti kad bih imao zubarske instrumente neke.
-Radio - ovo mi je najvaznije, kad sam ga uzimao od coveka - bio je ok:
Kvar se sastoji u tome da je prijem ponesto oslabio , samo jednu stanicu moze stereo da uhvati. Lepo se i dalje cuje al nema sterea.
Mislim da se radi o hladnom lemu, jer ponekad radi i ok sve dok nije ni malo zagrejan
-Dupli dek - ne radi jedan kas jer je nesto zaglavljeno u nj.
Pojacalo i zvucnici su ok
D
Najvise me zanima za radio i cd plejer.
Hvala na mogycim odgovorima
Pazario sam polovan fisher stub i riknuse mi komponente:
-CD plejer --- senzor koji ochitava da li je neko gurnuo fioku je pokvaren, pa se fioka sama vraca u raznim vremenskim intervalima.
Najjednostavnije bi bilo , mislim, iskljuciti skroz taj senzor.
-Gramofon - tokom prenosa mi je ispala jedna mala opruga iz rucke, pa opruga jace pritiska na plocu sto reaguje pomalo brumastim zvukom. Oprugu sam nasao , mozda bih je mogao i staviti kad bih imao zubarske instrumente neke.
-Radio - ovo mi je najvaznije, kad sam ga uzimao od coveka - bio je ok:
Kvar se sastoji u tome da je prijem ponesto oslabio , samo jednu stanicu moze stereo da uhvati. Lepo se i dalje cuje al nema sterea.
Mislim da se radi o hladnom lemu, jer ponekad radi i ok sve dok nije ni malo zagrejan
-Dupli dek - ne radi jedan kas jer je nesto zaglavljeno u nj.
Pojacalo i zvucnici su ok
Najvise me zanima za radio i cd plejer.
Hvala na mogycim odgovorima