Šta je novo?

Problemi, update i net i ostalo...

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Ovako, Ad-Aware nije hteo da se update-uje jedno, dve nedelje. To sam tek bio instalirao neku personal verziju, nije ni bitno. Samo ispise "Error retriving update" bez ikakvog pokusaja konektovanja.

Desktop sidebar mi je radio normalno. Opera takodje.

Skoro je doslo do hardverskih izmena u kutjistu, pa rekoh da instaliram win opet i napravim ghost.

i uradim ja to, pogasim win servise, instarilam sve programe, podesim svaki... I ghostujem.

Krenem na net, konektujem se, update-ujem kasperskog, krenem da updateujem Ad-Aware, kad on meni "Mozda cu da se update-ujem, a mozda 100% i necu". I nece. Ja na operu a tamo "Could not connect to proxy server. Acess denied"

Stavim staru verziju ad-aware-a, koja je radila besprekorno mesecima, nece da se updateuje!

Sta sada? Odem upalim SVE win servise ione koje treba i one koje ne treba i nista. Ni desktop side bar nece da skida ni vreme ni vesti.... Nista! 😡

Da napomenem da sve konekcije idu kroz jedan proxy i da se kav kroz njega normalno updateuje, ali nista drugo.
IE mi radi {kao sto ste primetili}, i radi outlook expres :wall:

Ako budem i sutra proveo 4 sata u reinstalaciji i podesavanjima, obesicu se :wall:

Sta bi moglo da bude??? :bottle:

Posle celonocnog cimanja i cackanja nisam uspeo da nadjem u cemu je problem!

Tako da sam danas proveo jos cetiri sata u reinstalaciji, i sada sve radi kako treba. Servise jos nisam dirao, tek cu.

A garant nije htelo da radi zbog toga, samo mi nije jasno kako nije htelo da radi kada sam ih sve ukljucio?

Nije ni bitno, modovi mozete da brisete temu.

Nazad
Vrh Dno