Šta je novo?

problemi sa wordom i nerom

Jeremy

Čuven
Učlanjen(a)
15.11.2003
Poena
620
Reinstaliram win (zbog zvucne) pre neki dan i ponovo vratim isti softver (osim drajvera za novu zvucnu i nove zvucne sve ostalo isto). Medjutim od tad samo problemi, prvo nisam mogao u wordu da postavim default stranu. Na kraju to promenim u registriju ali iz worda nema sanse, jel se to nekom desavalo? Onda mi nero v.7.0.12 sta god pokusam izbaci gresku iz attach-a, probao reinstal ali nista, taj isti nero do sad radio perfektno. Inace koliko sam video ovu gresku ljudima izbacuju razne aplikacije, uglavnom pominju i neki virus sto je kod mene iskljuceno, jel neko zna o cemu se radi?

Prilozi

• SNAG-0001.jpg
    SNAG-0001.jpg
    17.1 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Probaj da ponovo reinstaliraš win i postavi neke druge - nove drajvere za zvuk. Što se tiče nera ja sam se vratio na 6.3 sa megapekom. nekako mi je nabolji.:wave:

Ma zvucna me toliko i namucila da sam morao na kraju da reinstaliram win, da ne duzim to su jedini drajveri koji sljakaju a i nesto ne verujem da to pravi problem... svejedno sutra cu probati da vratim neku stariju verziju nera. Nervira me to sto je sve to sljakalo lepo i to dugo vremena tj. puno puta instalirano i to priblizno istim redosledom. Vec nekoliko godina koristim u principu iste programe samo sto povremeno instaliram novije verzije, odavno sam prestao da instaliram sve i svasta na komp i zaista dugo nisam imao ovakvih problema...
Hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno