Šta je novo?

Problemi sa WINAMP 3

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Juce sam skinuo sa interneta Winamp 3(onaj winamp 2 sam obrisao)Medjutim javljaju mi se 2 problema:
1.Kada hocu da pokrenem muziku tako sto nadjem folder markiram pesme(fajlove) i kliknem na "play in winamp"potpuno poludi program i moram da ga iskljucim sa "ctrl/alt/delete
2.manji problem je sto sa ovim winampom mi nerade komande play/pause,stop,rew i ff na tastaturi(na winampu 2su radile)
Tstatura je neki Safeway model crne boje(multi medijalna) :D

Stefan1 je napisao(la):
Juce sam skinuo sa interneta Winamp 3(onaj winamp 2 sam obrisao)Medjutim javljaju mi se 2 problema:
1.Kada hocu da pokrenem muziku tako sto nadjem folder markiram pesme(fajlove) i kliknem na "play in winamp"potpuno poludi program i moram da ga iskljucim sa "ctrl/alt/delete
2.manji problem je sto sa ovim winampom mi nerade komande play/pause,stop,rew i ff na tastaturi(na winampu 2su radile)
Tstatura je neki Safeway model crne boje(multi medijalna) :D

ma batali to, winamp3 je puna bagova i raznoraznih bubica. skini verziju 2.9

Winamp3 brisi pod hitno, i instaliraj 2.9

ej a kakav je Sonique sada, zadnji put sam ga probao pre jedno 2-3 godine?
inace ja koristim foobar2000 i bas mi se nesto svidja lici malo na explorer i nikad mi se nije zaglupio sto se desavalo sa winampom a i nikad ne ucita fajl kao unknown artist - untitled kao sto winamp ima obicaj grrr plus ima milion finih opcija

Jel neko probao Winamp5 alpha.
Nije los.

Koristim 5icu vec nekih desetak dana i za sada je ok. Za slusanje muzike samo.
Inace poenta je 2+3 = 5. Nema nekih opterecenja za sistem kao trojka ili da se startuje vise od desetak sekundi na sporijim masinama.
5 alfa je ok za sada!

Da i meni lepo radi.
Cak i neki skinovi za Winamp 3 rade odlicno i naravno 100x brze.

Skinuo sam Winamp 5.
Otprilike je WA5 = WA2 + podrska za skinove od WA3
Rade mi svi input plugin- ovi sa starog Winampa 2.9x (in_mpc, in_flac)
Prilicno je stabilan, samo jednom mi je pukao, sto nije lose za alpha verziju

Nazad
Vrh Dno