Šta je novo?

Problemi sa USB-om i citacom kartica na Dell 2407WFP

sreka

Slavan
Učlanjen(a)
04.10.2005
Poena
319
Dobio sam monitor u kompezaciji,radi se o Dell 2407WFP. Ima 4 USB-a,citac kartica,ali ne rade. Povezan je sa DVI,kada ubacim USB ili mem. karticu,nista se ne desava. Jel' treba neka opcija da se posebno podesi,sta vec. Nisam nikad imao iskustva sa ovakvim stvarima,tako da molim za malu pomoc.

Glupo pitanje, ali da li je povezan sa USB kablom monitor-komp?

Ipak mislim da je "gluplje" sto ti komentarises moje pitanje. Koliko znam, nisam nigdje naveo i pitao, dal' je moje pitanje glupo, nego za pomoc. Za tvoju informaciju, povezan je.

auh kako je tebi dobro :) nije rekao da je tvoje pitanje glupo nego njegovo :D

@sreka
Malo si pomešao lončiće.
Čovek nije komentarisao tvoje pitanje.
Malo poradi na svom stavu.

Preteče me....

Au koja "strast"! :d Gramatika i pravopis ti očito nisu jača strana, inače bi video ZAREZ!! I činjenicu da se time podrazumeva da je moje pitanje glupo, a ne tvoje jer bi tada bila tačka ili uskličnik... ;)

Postavio sam ga obzirom da nisi naveo, sada bar znamo da nije to.
A onda sledi iduće pitanje, da li ti prikazuje novi "Removable Disk" u MyComputer, zato što bi morao čim povežeš monitor i komp, i pre nego li išta ubodeš? Ako ne, onda ne radi ili kabal ili čitač u monitoru.

Oboje ste me pretekli! :D

Poslednja izmena:
Ljudi, zasluzio sam keca k'o vrata, ali bar me pustite da idem na popravni. :)
@mdm, moje veliko izvinjenje! Ko prizna pola mu se prasta. :)
Apsolutno nece nista da prikaze. Od stampaca sam stavio usb kabl koji je ispravan 100%, citaci mrtvi. Zao mi je da ga vratim, ali nema druge.

Onda ako ti inače normalno na istom portu vidi fleševe i druge USB uređaje, onda je 100% crknut interfejs na monitoru..

Bez brige, sunce je krivo! ;):d

Nazad
Vrh Dno