Radi se o dosta starom laptopu Toshiba EA60-155. Laptop je poceo da odjednom blokira i sam menja rezoluciju. Kad odem na internet posle nekog vremena se odjednom restartuje nekad posle par minuta nekad i ranije. Rekli su mi da je pun virusa i da probam sa formatiranjem diska ili sa recovery dvd-om ali nisam nikako mogao da udjem ubios isprobao sam sve moguce tipke del f1 f2 f5 f8... Probao sam i sa recovery dvd kada je dosao do nekih 25 % ekran pocrni i posle nekih par minuta se ugasi. To sam uspeo nekoliko puta sad stalno pise No bootable CD in Atapi cd- rom press any key when ready.
Kada ponovo ubacim recovery dvd napise No bootable CD in Atapi cd- rom press any key whebn ready kada pritisnem c posto nece nijedna druga tipka opet napise isto iako je dvd unutra. Posle prekida sa recovery dvd, kada je dosao do 25% ubacivao sam i instalacijski cd od xp sp2 poceo je da ucitava redom drivere i onda isto kao i sa recovery dvd –om ekran pocrni i posle nekih par minuta se ugasi. Sada vise nece ni taj instalacijski cd da cita napise isto No bootable CD in Atapi cd- rom press any key whebn ready posle par minuta ekran pocrni i laptop se ugasi
Nesto sam zeznuo posto nisam bas neki expert ali ne znam sta i kako da to popravim ako je moguce.
Ako neko zna poomozite sta da radim.
Molim vas da mi odgovorite sto prije hitno je
Unapred hvala svima
Kada ponovo ubacim recovery dvd napise No bootable CD in Atapi cd- rom press any key whebn ready kada pritisnem c posto nece nijedna druga tipka opet napise isto iako je dvd unutra. Posle prekida sa recovery dvd, kada je dosao do 25% ubacivao sam i instalacijski cd od xp sp2 poceo je da ucitava redom drivere i onda isto kao i sa recovery dvd –om ekran pocrni i posle nekih par minuta se ugasi. Sada vise nece ni taj instalacijski cd da cita napise isto No bootable CD in Atapi cd- rom press any key whebn ready posle par minuta ekran pocrni i laptop se ugasi
Nesto sam zeznuo posto nisam bas neki expert ali ne znam sta i kako da to popravim ako je moguce.
Ako neko zna poomozite sta da radim.
Molim vas da mi odgovorite sto prije hitno je
Unapred hvala svima
Poslednja izmena: