Šta je novo?

Problemi sa texturama

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
dakle u svakoj igri su poceli da mi se pojavljuju problemi sa texturama posle par minuta normalnog igranja...
texture tada pocnu da budu zabrljane na odredjenim mestima,a onda pocne takvo preklapanje textura da je igru nemoguce igrati...
imam Ati Radeon 9800 pro i probao sam i sa najnovijim Omega i sa catalyst drajverima,ali situacija je ista...imam DirectX 9.0c koji sam dobio uz SP2...
da li je problem striktno do graficke ili moze biti do memorije ima 3 razlicita modula NPC 256,Samsung 256 i Kingstone 512...ili je do monitora... jeste star,ali radi normalno u 2D i prilikom gledanja filmova...

1. omasio si sobu... 🙂

2. 99.9% je do graficke, a verovatno je vezano sa hladjenjem na istoj (mada, to su simptomi neispravnog Video RAM-a). Proveri.

definitivno problem sa pregrevanjem karte, obezbedi bolje provetravanje u kuchishtu ili samoj karti s obzirom da 9800pro disipira ogromnu kolichinu toplote. Mosh josh da probash underclock GPU-a ili mem, vidi dali karta radi na nizhim vrednostima od nominalnih ali prvo reshi problem hladjena.

Nazad
Vrh Dno