MarcusS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2007
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
- Matična ploča
- AsRock B550m STEEL LEGEND
- RAM
- 2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
- GPU
- Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
- Storage
- M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
- PSU
- Cooler Master Bronze 650w
- Kućište
- Zalman S5 White
- Monitor
- Benq Zowie XL2540K
- Miš & tastatura
- Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
- Ostale periferije
- Logitech G PRO X
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Elem, filmove godinama gledam tako što sam nakačio blu ray player (LG BD 390) na ruter, i preko lana strimujem sve na tv.
Dešava mi se često da ne mogu da premotavam brže od prve brzine, jednostavno se prekine film kada prebacim na treću i dalje, nebitno napred nazad. Takođe, ne mogu da preko onog scrol bar menija za premotavanje prebacim instant na 45i minut, ista situacija, prekine se film i onda jako sporo to ide, krene da premotava ali to traje minutima i minutima... Što dalje, to duže naravno.
Sad, kontam da je problem u protoku, pošto uglavnom gledam jake HD ripove na 47" tv-u, da li sam u pravu i ako da, ima li leka da sve ide smooth?
Tnx!
Dešava mi se često da ne mogu da premotavam brže od prve brzine, jednostavno se prekine film kada prebacim na treću i dalje, nebitno napred nazad. Takođe, ne mogu da preko onog scrol bar menija za premotavanje prebacim instant na 45i minut, ista situacija, prekine se film i onda jako sporo to ide, krene da premotava ali to traje minutima i minutima... Što dalje, to duže naravno.
Sad, kontam da je problem u protoku, pošto uglavnom gledam jake HD ripove na 47" tv-u, da li sam u pravu i ako da, ima li leka da sve ide smooth?
Tnx!