ebe
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2002
- Poena
- 619
Pre nego sto izlozim problem, hocu da napomenem da se radi o gledanju SAT TV. U SAT Internet se jos nisam upleo. Nedavno sam kupio SkyStar 2 i novu antenu 135cm. Sve sam montirao, podesio instalirao itd. Generalno sve radi OK ali izgleda da ima neka caka koju sam propustio. Odredjeni kanali trzaju a ne mogu da utvrdim zbog cega. Jednostavno ne postoji pravilo. Trzaju i kodirani i FTA kanali podjednako. Jacina signala mislim da nije problem jer mi npr. TMF (koji je kodiran) na Astri sa samo 34% signala radi OK. BTW nije ni do konfiguracije (2GHz, 512MB RAM). Pokusavao sam da menjam rezoluciju, broj boja, refresh i nista. Menjao sam i DirectShow filtere pa opet nista. Zaboravio sam da kazem da se sve ovo desava u ProgDVB 4.44.1. U Alt-DVBu sve radi kako treba.
Kad sam se vec raskucao, imam jos nekoliko pitanja ne vezanih za ovaj problem. Pokusao sam u DVBViewer da uguram Yankse ili S2Emu i on se slogira. Pri pokretanju javi neku gresku, program startuje, ali plugin ne vidi. Jesu li ovi pluginovi iskljucivo za ProgDVB? Ako jesu, da li za DVBViewer postoje slicni?
Sledeca stvar koju sam primetio je da neke kodirane kanale program otvori i nakon odredjenog vremena jednostavno zamrznu (npr. Animal Planet, National Geographics i Cartoon Network na poljskom).
Kakva su vasa iskustva sa ovim i slicnim problemima. Svaka pomoc je dobrodosla.
Kad sam se vec raskucao, imam jos nekoliko pitanja ne vezanih za ovaj problem. Pokusao sam u DVBViewer da uguram Yankse ili S2Emu i on se slogira. Pri pokretanju javi neku gresku, program startuje, ali plugin ne vidi. Jesu li ovi pluginovi iskljucivo za ProgDVB? Ako jesu, da li za DVBViewer postoje slicni?
Sledeca stvar koju sam primetio je da neke kodirane kanale program otvori i nakon odredjenog vremena jednostavno zamrznu (npr. Animal Planet, National Geographics i Cartoon Network na poljskom).
Kakva su vasa iskustva sa ovim i slicnim problemima. Svaka pomoc je dobrodosla.