Šta je novo?

Problemi sa ruterom Sagem 1201?!?!?!

riot

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2009
Poena
301
Problem je u tome sto ,kad' se na net prikacim preko ovog rutera, ne radi mi FireFox (u prozoru je samo bela strana i pise ispod 'done') i takodje sam primetio problem sa Flashom (trazi download a potom prijavljuje gresku) koji inace imam instaliaran i koji je savrseno radio (kako u FireFoxu tako i u inernet exploreru) dok sam se konektovao preko modema.....inace imam vistu 64 ultimate i od browsera radi samo Internet Explorer x64???
btw iskljucio sam sve firewallove.....
DA li imate ideju sta je u pitanju?????
Hvala

da li si probao da zamenis ruter kod ISPa?(pretpostavljam da je Beotel u pitanju)

nisam.....tek sam ga uzeo, jedva podesio da se uopste konektuje na internet, i sada imam ovaj problem. Mislis da je problem u ruteru??

Pa ja bih ti savetovao da zamenis ruter,ako se i posle toga isti problem pojavi,format:c i ponovna instalacija sistema.Jedno od ta 2 cje morati da isprave problem koji ti se pojavljuje.
Dugo god imam taj model rutera i samo jednom sam ga menjao,i to zato sto je pokvario ruter i cesto su mu se resetovala mrezna podesavanja.A sto se tice sistema,skoro mi je sistem bio uzasnom haosu,ali me je mrzelo da ga reinstaliram,i znam da sam imao probleme sa ruterom nisam mogao nikako da mu pristupim preko 192.168.1.1,a net je radio ocajno.Win mi je od silnog haosa srusio particiju i bio sam primoran da stavim novi sistem.Sada sistem radi fantasticno,pristupam ruteru bez problema i kvalitet veze se poopravio drasticno.

Nazad
Vrh Dno