Šta je novo?

Problemi sa PTT ADSL-om !

hammer

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
601
Da li neko jos u dadnjih tri do cetiri dana ima problema sa protokom tj download-om kod PTT-a.
Prvih cetiri dana sve je radilo OK download 26 Kb/s ,a onda od 1,5 do nekih 15KB/s sa varijacijama u protoku koji je gori nego modemski.Pozalio sam se teh. sluzbi u ponedeljak da imam los protok,zabelezili su prijavu i videce o cemu se radi.U utorak su mi vec rekli da su se zalili i ostali korisnici ADSL-a da im puca veza i da imaju los protok i da nije do njih vec do Telekoma.Kao pokusace da serede sa njima.Prolazi vec dva dana i nista se ne desava.

Ima li jos neko problem sa PTT-ovim ADSL-om?

Jesi li probao da resetuješ modem? Nekada to pomogne. Ja uglavnom nemam problema, osim kada računar ne ugasim desetak dana, onda se desi da se nešto malo zaglupi, restartujem sve što se restartovati može i onda opet sve bude fino.
Nisi rekao koji je download u pitanju? Http ili neki p2p ili?

ja josh nisam zabelezio ni jedan problem :S ako je p2p ili torent ne chudi me...

U proteklih nedelju dana stalno javljaju da Telekom nesto radi na mrezi pa su verovatno ispadi zbog tih radova. A moguce je i da ih je zadesila sudbina Neobee-a obzirom da su se poslednjih par meseci svi primili na PTT zbog povoljne cene.

Evo sad radi dobro 24 do 26KB/s i jadice jedno sat mozda dva sata i onda ce opet da brljavi i yakljucujem da nije do modema vec do PTT-a.Uzgred koristim prvenstveno p2p ali kad usporim probam sa http ne bi li povukao jos download-a i samim tim povecao KB/s ali nepomaze.Priznali su mi iz PTT-a da imaju problema verovatno sa Telekomom.
pozdrav

izvinite zbog gresaka u kucanju ne proveravam ih.

Posle uspesne Prepirke sa PTT-om, ADSL radi normalno oko10 sati. :banana:

Hvala svima

Vrh Dno