Šta je novo?

Problemi sa Philips 32pfl4007H/12

igor_bgd

Cenjen
Učlanjen(a)
06.03.2011
Poena
169
Drugari treba mi pomoc oko par problema koje sam primetio kod mog LED TV-a. Naime, radi se o sledecem:

1. Povezao sam racunar preko HDMI kabla na TV. Sve lepo radi do momenta kada kao source izaberem TV. Tog momenta mi se na TV-u pojave crne horizontalne linije koje setaju po ekranu. Kada izvadim HDMI kabl iz TV-a on radi normalno.
2. Kada nesto radim na racunaru, pa kad prebacim na TV i posle nekog vremena vratim na source HDMI1, na TV-u mi kaze "no video signal" iako je racunar upaljen. Onda moram da ugasim racunar i sve ponovo.
3. Dok mi je USB flash ili ext. HD ukljucen, na TV se pojavi milion isprekidanih belih crtica. Cim izvucem USB taj problem nestaje.
4. Kada gledam film sa USB-a ne ucitava mi titlove.

Nekako sam razocaran u TV. Da li je moguce da mi nista ne radi kako treba ili ja nesto ne radim dobro.
Svaka pomoc je dobrodosla. :)

Verovatno je problem u samom TV, pošto te zeza i USB
Restartuj računar sa priključenih HDMI kablom, a TV prebaci na taj HDMI1, ako ima identične slike na TV-u pri restartu računara, a posle zeza, onda su video drajveri u pitanju
A za priključivanje externog HD, tu je možda problem do samog USB-a na TV-u, jer ne isporučuje dovoljno struje za HD ( flešić bi trebalo da radi )

Hvala na odgovoru. Probacu sutra pa javljam sta je i kako je. Nadam se da ce sve biti u redu.

Imam pomenuti model i nemam pomenutih problema. Jedino mogu da te posavetujem sto se tice titlova kada gledas film sa usb-a, naziv titlova mora da bude isti kao naziv filma i mora da se ukljuci svaki put kada se ucita film, pritiskom na dugme subtitle i izaberi "prikazi titlove". A sto se tice ostalih problema, verovatno ti je zapao model sa fabrickom greskom, reklamiraj to ako je u garanciji. :)

Vrh Dno