Šta je novo?

Problemi sa PC

Sogolica

Poštovan
Učlanjen(a)
05.08.2014
Poena
54
Problemi prijatelja, odgovorite.

"Kupio sam racunar 4 gb ram, procesor je 3.0 ghz. 6 mb cache core 2 duo, grafika je GeForce 860, 512 mb sa HDMI ulazom, maticna ploca ASUS p5Q PRO tek sam kupio tu maticnu plocu sa procesorom novu, Monitor mi je 24 incha isto sa HDMI ulazom kad znaci spojim kabal HDMI nece da mi zvuk prenosi na monitor a cim spojim VGA kabal zvuk ima sta bi moglo biti. i zanima me cim udjem na internet pocne mi kao temperaturu na procesoru podizati i kuler pocne da bruji ono jako da radi ode na 45 pa se vrati na 0,3 temperatura a termalna pasta je tek stavljena na procesor. ali mi je na ramovima temperatura 53 i tako stoji na 53. želim da napomenem napojna mi je 450 watti i spojena su mi 2 hladnjaka ona malo veća . pa šta bi moglo biti to molim savjet unaprijed hvala eto moje pitanje pa mi javi odgovor molim te."

Hvala!

ASUS p5Q PRO-gde je samo nadje novu? :d
Iz ovoga sta se sve nalupetao sve mi se cini da te "drugar" .... a ti pokusavas nas.

Poslednja izmena:
Neko u "osvetnickom" pohodu...

Hahaha pričajte vi šta oćete al smem se opkladiti da nitko od vas nema takvu matičnu ploču to je ploča 1 gigabyte 6 sata priključaka Dual PCI expres 2.0 ultra durable 2 znate li šta to znači? huhu mašinu čovek ima koja ne staje. :D . a to što mu podiže temperaturu 100% do Coolera je.

VGA i zvuk na monitoru? Hmmmm.
Sto se HDMI tice, mora se prebaciti u control panelu da sistem koristi HDMI audio izlaz.

Nazad
Vrh Dno