Skoro sam kupio Asus x55vd-sx032 medjutim tek danas primetih da nemam onaj poklopac koji stoji na citacu kartica. Jel znate mozda da li je moguce da neki modeli dolaze ovao sa otvorenim slotom ili je ovo neka greska. Znam da je sitnica ali kad sam vec platio sve uredno, bode oci.
Ova Toshiba akcija meni deluje pomalo neverovatno, bas bih voleo da vidim da li je neko imao iskustva sa ovim
da nije neko ostao bez posla a uzeo je toshibu ? (sarkazam)
Ponovo mi se javlja isti problem...kad windows 7 uradi neki od update-ova,pri sledecem startovanju laptopa igrice mi koce ...a do tada su normalno radile..cak sam namestio podesavanja za graficku onako kkao mi je rekao @slobomo ...sta je resenje?? da opet obaram sistem ili da instaliram xp?
u pitanju je asus k532 sa intel pentium b960 procesorom 2,2 ghz,4 gb ram memorije,graficka nvidia geforce 610m sa 2 gb...
Udji u start i u search ukucaj msconfig i idi na enter i udji u startup i iskljuci sve i idi na ok i restart! Vidi da li onda koci! Posto windows update znam da stavlja nekad na startup neke programe...
Pozdrav ljudi!
Imam Dell-ov Inspiron M5030 laptop i problem sledece vrste.
Naime u okrobru ove godine crkne mi maticna ploca (konstatovano i servisirano u ovlascenom servisu iz garancije). I radio je on tako jos 2 meseca posto je servisiran, kad pre 15 dana, opet! Zvoc, zapistao ....crkla maticna (opet konstatovano) i opet (kao) popravljeno....I radio tako lap top jos nedelju dana i opet umilni zvuci pistanja ....kao i prethodni put! Opet ploca! Vise ne znam sta da radim....da li da se obrati Dell-u direktno, da trazim da mi se zameni laptop...jer ovo stvarno postaje nepodnosljivo! Napominjem, u garanciji je do oktobra 2013....
Kakvo je vase misljenje?
Pomoc ljudi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari