Šta je novo?

Problemi sa Hitman 2-om :>

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Znaci da ne poverujes !

Do kompa nije sigurno samo me zanime da li se ovakav problem vama desavao.Kupim igru -> instaliram sa crackom -> play kad ono 3 sekudne crn ekran i izbaci me u win.Sledeci put kad pokrenem igru pukne (eror ..shut down)

Ajde jel zna neko kako bar da resim problem..mislim kupio sam 2 cd-a iste igre i nijedan ne radi @$#!

Ides ovako
Start->Run->dxdiag
Tu u sound "kartici" smanjis directx sound acceleration na minimum i onda ce igra da radi normalno. Verovatno imas neku Creative PCI karticu (128 ili integrisanu na ploci). Problem je do igre i vwerovatno sa sledecim patch-om se ispravlja. Ne smeta drugim igrama ovo samo sto zvuk moze biti malo ruzniji

A jel to neka beta (again:() ili je ovog puta neshto ozbiljno...

Skot je napisao(la):
Ides ovako
Start->Run->dxdiag
Tu u sound "kartici" smanjis directx sound acceleration na minimum i onda ce igra da radi normalno. Verovatno imas neku Creative PCI karticu (128 ili integrisanu na ploci). Problem je do igre i vwerovatno sa sledecim patch-om se ispravlja. Ne smeta drugim igrama ovo samo sto zvuk moze biti malo ruzniji
CMI :( Hvala probacu, ako javi castim :>

Man at arms je napisao(la):
Znaci da ne poverujes !

Do kompa nije sigurno samo me zanime da li se ovakav problem vama desavao.Kupim igru -> instaliram sa crackom -> play kad ono 3 sekudne crn ekran i izbaci me u win.Sledeci put kad pokrenem igru pukne (eror ..shut down)

Ajde jel zna neko kako bar da resim problem..mislim kupio sam 2 cd-a iste igre i nijedan ne radi @$#!

Ne verujem da ces ista uspeti,verovavatno imas verziju koju su radili "Razor1911" ona ima crack" i ne radi.U medjuvremenu sisla je sa satelita i druga verzija koju su radili "Fairlight" one je bez ikakvog cracka i normalno radi, evo ti nesto sto bi ti mozda znacilo....

Notes:
======

1. Full working version in case you didn't download it yet and the
previous release was nuked on your sites.

2. A ppf file to apply to Razor's iso in case you downloaded that and
still have the .bin file. This ppf applies the crack to the exe in the
root of the cd (/) NOT to razor's crack so make sure you use the right
one. Syntax: applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf

3. An exe file in case you have downloaded Razor's relesae, installed it
and do not have the .bin file anymore.

Please enjoy this great looking game.

/Team FairLight

Hej Alister,
reci nam gde si kupio tu "glatku" verziju !!!???

Meni je to pucanje-error iskidalo zivce pa sam ga deinstalirao...
Inace imam Creative Live soundblaster/ Razor 1911crack .

(Znao sam da je ****** zbog cracka, jer se igra pojavila u Bgd skoro sedam dana pre bilo kakve najave iz Exita ili Shinea !)

golub je napisao(la):
Hej Alister,
reci nam gde si kupio tu "glatku" verziju !!!???

Meni je to pucanje-error iskidalo zivce pa sam ga deinstalirao...
Inace imam Creative Live soundblaster/ Razor 1911crack .

(Znao sam da je ****** zbog cracka, jer se igra pojavila u Bgd skoro sedam dana pre bilo kakve najave iz Exita ili Shinea !)
Znaci i tebi je pucala igra dok misija traje ?

Ovo resenje sam nasao na hitman 2 zvanicnom forumu postavljeno je od strane jednog od moderatora. Na CD-u koji sam ja kupio ni nema crack-a ali je igra i dalje bagovita. Na gamecopyworld-u je inace izasao no cd crack (i to dva komada) tako da mozda ovo pomaze. Igra je inace nestabilna i ovako ali se cini da je takva i sa i bez crack-a.

... nije pucala igra dok traje misija, nego kad udarim "quick save", izadjem u meni i pokusam da ucitam "saved game".
Zaglavi par sekundi, baci me na desktop i ostavi neku error-poruku...

Kod mene sad radi OK - probajte patch za "Razor 1911":
http://www.gamecopyworld.com/

9.10.2002 BigHUNTER
Patch Archive [9 KB] (samo patch, ne treba vam .exe)

Kad ga skinete, treci fajl "EUR" - kopirajte u Hitman2 folder i pokrenite.

Nista oko setinga zvuka ne treba da dirate...
( Ponekad se javi error poruka ali sve glatko radi bez zastoja...)

voodoo 3500

kako bi na ovoj karti sa 16 rama radio hitman 2 ili da li bi uopste radio?Mislim da li su ga uradili da klizi u open GL-u?

Grafika nije zahtevna - na nivou prvog dela. Ja sam ukljucio sve na max 1024x768 jedino nisam stavio antialiasing i vsync. Radi odlicno duron 700, 256MB, eagle geforce MX400. Treba da radi, zavisno od procesora. Ne znam da li je igra direct3d ili opengl.

Nazad
Vrh Dno