Šta je novo?

Problemi Sa Grafickom Kartom Sapphire Ati Radeon 9600xt 128mb

(][)

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
301
Pozdrav svim korisnicima BENCHforuma.​

Imam mali problem sa gore navedenom karticom ali da ponovim SAPPHIRE ATI RADEON 9600xt 128. Prilikom podizanja pojedinih aplikacija dolazi mi do restartovanja grafickog akceleratora (VPU-recovery), ponekad se desi i da se restartuje racunar. Sta sve nisam radio od reinstalacijec sistema , instalacije novih i starih drivera za grafiku do flesovanja biosa graficke kerte. Pomagajte.
Koji mi driver Vi preporucujete da stavim i gde ga mogu skinuti. Unapred hvala
Konfiguracija:
ATX 300W nije kinez sigurno
ploca-ASROCK K7-Upgrade 600
DDR-1gb
2 Hdd-a MAXTOR 60GB i 40GB
CPU AMD BURTON 2500+ XP-radi na 2.08GHz
cd i dvd uredjaj

Poslednja izmena:
a jesi probao da iskljucis vpu recovery u drajverima

Poslednja izmena:
Aj probaj da u biosu stavis AGP speed na x4, pa ako se i dalje ponasa isto, probaj da stavis AGP speed na off

Ajde javi sta se desava posle prckanja po biosu. Imam slican problem, zapravo isti, ali na drugarovom kompu pa ne mogu trenutno da se bavim time. Kad sam probao karticu kod mene, sve je radilo savrseno. Stavljao sam svoje komponente kod njega, memoriju, napajanje... sve osim procesora i ploce i uvek isto, reset.

E, ja nastavljam sa pitanjima posto mi iskljucivanje Fast write-a i ostalo prckanje po bios-u nije resilo problem.
Ploca koja je u pitanju je MSI KT4A-V, a graficka je Sapphire 9550. Pri pokretanju bilo koje igre racunar se ili restartuje ili zamrzava nakon minut, dva. U 2D modu je sve ok. Rekoh vec da sam isprobao sve moguce komponente iz drugog kompa i opet isto. Ono sto je glupo je da moja GF2 radi na MSI-u kako treba i 9550 radi kod mene, na Abit-u, kako treba.
Da li je moguce da se MSI i Sapphire ne vole?
Da li je moguce da je problem do ploce, da ne moze da da dovoljno struje agp-u?

Ja sam na msi-via ploci i sapphire 9600 morao da podignem agp napon na 1,8V da bi stabilno radio.

Hvala, probacu.

Nazad
Vrh Dno