Šta je novo?

Problemi sa D-link DSL-G624T i ISDN!!!

dekili68

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2006
Poena
301
Ljudi da li je ovo normalno?
Odem ti ja u petak,23.02.2007. do Pakom shopa ,ul.Kralja Milana kod "LONDONA",da kupim ruter/modem za svoju ISDN liniju.U medjuvremenu mi odobre ADSL preko Telekoma Srbija ,ja otisao i uzeo modem.Udjem u radnju i objasnim detaljno prodavcu sta imam kod kuce i sta mi treba,te mi on kaze da je za mene DSL-G624T ANNEX A ,prava stvar za mene.Ja insistiram da proveri jos jednom,jel,na sta me obi ubedjuju da je to TO.Normalno dodjem kod kuce i sta vidim...NE RADI!!!!Kad svoju ISDN liniju dovedem do ADSL ulaza na D-link ruteru lampica se ne pali ZELENO i ne mogu da zavrsim instaliranje D-link disca.Danas ih zovem i pripretim im najgore...covek iz tehnicke sluzbe mi objasni da su trebali da mi daju DSL-G684T...ANNEX B! gde ja totalno odlepim....Sutra bi trebalo da zamenim 624 za 684.....imate li iskustva sa 684 i da li ce to cudo da mi radi??
Eto toliko o obrazovanosti i upucenosti prodavaca tehnicke robe u Srbiji......!!!!!SRBIJO IZADJI IZ TAME!!!!! http://www.benchmark.co.yu/forum/images/smilies/vb_mad2.gif
:mad:

684 je nesto kao bolji model od 624, oba postoje u obe varijante (annex a i annex b). Radice ti bilo koji od ta dva, ako ti daju annex b varijantu

Samo skini firmware za 684T, flesuj i surfaj. Ja sam imao drugaciju situaciju...dobio sa garancije model koji tebi treba a ja na obicnoj liniji. Flesovao i sada tebi kuckam poruku:smoke:

P.S.
@Lappy

Modemi su identichni.

Poslednja izmena:
Hvala ti dobri covece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:banana:

Poslednja izmena:
Imam bas taj model kod kuce radi ko sat, nikakvih problema nemam. :)

Nazad
Vrh Dno