Šta je novo?

Problemi sa benchmarkom .....

Misa®

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Prvo sam mislio da je problem zagušenje interneta u večernjim satima, mađutim i u 7:30 stranice mi se učitavaju strašno sporo. Home page nemogu da učitam već danima. Nemam nalog kod drugog provajdera, tako da mi samo Eunet pristupan.
Kada surfujem, sve je OK, kada download-ujem takođe.
Da li je usko grlo između servera sajta i Euneta?
Samo imam problema sa benchmark.co.yu, da li neko ima slične problema i kako ih rešiti?
Konektujem se preko @lite režima.

isti problem sa IE6 a sada ide ko podmazano sa Operom 6 100 puta brze... IE je uzasno spor predji na Operu

Misa® je napisao(la):
Prvo sam mislio da je problem zagušenje interneta u večernjim satima, mađutim i u 7:30 stranice mi se učitavaju strašno sporo. Home page nemogu da učitam već danima. Nemam nalog kod drugog provajdera, tako da mi samo Eunet pristupan.
Kada surfujem, sve je OK, kada download-ujem takođe.
Da li je usko grlo između servera sajta i Euneta?
Samo imam problema sa benchmark.co.yu, da li neko ima slične problema i kako ih rešiti?
Konektujem se preko @lite režima.

Isti problem,samo sto ja idem preko PTT-a.Nekad mi treba i desetak minuta da ucita stranicu:mad:

Re: Re: Problemi sa benchmarkom .....

barbie-girl je napisao(la):
Isti problem,samo sto ja idem preko PTT-a.Nekad mi treba i desetak minuta da ucita stranicu:mad:
Isto, s' tim sto meni Ptt u zadnje vreme strasno sporo otvara stranice, a Benchmark nikako, dok npr. YUBC sada radi odlicno.
Vidis, mogao bih da probam to sa Operom (mada ne mislim da je do toga, pre ce biti da je zbog toga sto zivimo u Smrdbiji :D ), ali vredi probati ako covek kaze da je toliko brza.

Re: Re: Re: Problemi sa benchmarkom .....

Ako ste formatizovali hard, posle toga obavezno pre nego se kacite na bench, skinite macrovizijin flash player, jer je home page prepun flashova.

Re: Re: Re: Re: Problemi sa benchmarkom .....

borab je napisao(la):
Ako ste formatizovali hard, posle toga obavezno pre nego se kacite na bench, skinite macrovizijin flash player, jer je home page prepun flashova.

Pametan savet, mada nije rešenje ovog problema...probao sam.

Re: Re: Re: Re: Problemi sa benchmarkom .....

borab je napisao(la):
skinite macrovizijin flash player, jer je home page prepun flashova.
jel na MACROVIZIJA.COM :D

Treba povremeno uraditi system file cheker, da pretrese sistemske fajlove, zatim internet explorer repar tool, pa i njih obnoviti. I pored toga, i meni se povremeno desi da se stranica od bencha zakuca i ni makac, dok se ostale strane (drugi sajtovi) uchitavaju. Ponekad pomogne, kada se otvori novi prozor sa istom adresom i udari refresh.

Konačno rešenje je drugi provajder... Evo opet vidim home page benča preko Yubc-a.
BK, BK...:mad:

Mene je to danima zaluđivalo dok nisam instalisao makromedia fleš 6, i odmah je sve došlo na svoje mesto. Koristim IE 6, zakrpio sam tri sigurnosne rupe koje su otkrivene i sve mi radi savršeno. Lično nemam zamerki za IE 6.
Pozdrav!!!

PTT mi radi užasno sporo. Imam tri user-a na PTT-u koje mogu da koristim i večeras mi je na svim javljao Error 691 (to je famozna greška kada je isteklo vreme ili pogrešan pass...)...Užas jedan. sinoć nisam ni mogao na Net, jutros takođe...Sada sam na 041 552222 - ide kao lud...

Sa beotela sve "lepo" radi.
Mislim sve otvara samo mnoooogo sporije u poslednjih nedelju dana.:mad:

Nazad
Vrh Dno