Šta je novo?

Problemi sa 77.76

Učlanjen(a)
17.04.2004
Poena
1,585
Pre 3 dana sam zamenio 5900XT i uzeo 6600GT, stavio nove drivere i onda sam izvalio da mi se sa 77.76 i 77.30 zakuca masina cim pustim bilo koji video (ne vezano za player i format). Zauzece procesora 100%!!! :mad: Sve ostalo radi normalno. Sa 71.24 npr. sve je Ok.
Jel imao neko slican problem ili mozda zna uzrok?

Ja koristim oficijelne WHQL 77.77 driver-e sa nVidia-inog sajta. Radi za sada normalno, preporuka.

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Ljudi, problem i dalje stoji, jos ga nisam resio :S:
Probao sam i nove 78.01 i isti simptomi, 100% zauzeca procesora na bilo kom video file-u. Najnoviji driveri koji rade su 71.24, ostali kucaju dok u igrama rade.
Ploca je NF7-S, VGA Sparkle 6600GT, OS Windows Media Cantar...
Cenicu bilo kakav savet, ideju (meni je ponestalo).

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Probao sam i nove 78.01 i isti simptomi, 100% zauzeca procesora na bilo kom video file-u. Najnoviji driveri koji rade su 71.24, ostali kucaju dok u igrama rade.

Mozda te taj MC za...va :) Sto lepo ne instaliras XP Pro? Ja sam jednom instalirao taj Windows MC i zakljucio da je to ustvari jedan veliki Windows Media Player :banana:

Poslednja izmena:

Imamo istu graficku (Sparkle) i ja koristim 77.56 i nemam bas nikakvih problema a probao sam dosta igara (da tebe ne zeza neki codec slucajno?)

nego jel imas ti neko resenje za buku,ovaj Sparkle se mnogo dere :crash:

poz :-devil-:

I ja sam imao isti problem. Fora je u tome da reinstaliras GART drajvere za plocu. Ja sam stavio nForce 5.13 i sada sljaka sa svim drajverima za graficku.
Probaj, pa javi.

Alister je napisao(la):
Imamo istu graficku (Sparkle) i ja koristim 77.56 i nemam bas nikakvih problema a probao sam dosta igara (da tebe ne zeza neki codec slucajno?)

nego jel imas ti neko resenje za buku,ovaj Sparkle se mnogo dere :crash:

poz :-devil-:
Prijatelju, evo resenja za tvog Sparkle: http://www.overclockers.ru/lab/17965.shtml :p
to je iz mog posta o Cool Viva.
P.S.
Ovaj moj Leadtek 6600GT ide na 575/1130 sa fabrickim hladnjakom.

@ Rus
Pa oni tvoji rusi nisu bas normalni! :zgran: Vodka im mozak pojela!!! :d
Jes` ti video kako se ona grficka sva sirota iskrivila?! Jeste vi svi Rusi takvi?
Inace i moja ide tako nesto. Jedino me nervira sto ne mogu da joj stavim hladnjake za memorije :mad:
@ Eatmyshorts
Ma kao hteo da ga probam... A kad sam njega obarao ostavio mi je nako smrdljivi file na D particiji i zbog njega XP pro SP2 nije hteo nijedan seriski da prihvati pa ga onako mrzovoljan instalirao opet. Posle me vec smaralo da ga obaram opet. Lepo si rekao, VELIKI MP... Zato ga i ne volim! ;)
@ Alister
Jedino iz rive da mu smanjis broj obrtaja. Pomaze ali i greje se... Nije codec, to je sigurno. Proverio sam sve cega sam se setio...
@ Aj sad cu da probam. Gart mi nije pao na pamet

Evo me! :smoke: Gart je BIO problem!!! :banana:
Sinoc udjem u safe mod, poskidam drivere, restart i razmisljam... Ako je stvarno Gart, Eternity ima pice. I u tom trenutku puca ovaj smrdljivi Media Centar!!! :mad: Mrzim ga, samo pravi probleme. Tako da sam sav nadr*an dizao sistem danas i...
Eatmyshorts bas si mi bre neki maler. I ne nisam instalirao XP SP2 :S:
Opet imam stari problem. Ne prihvata nijedan seriski broj! Znaci ne verujem :wall: Za sve je kriv ovaj MC, svog cu da ga izlomim proklet bio, mamu mu je**m pokvarenu prljavu prevarantsku. Otkako sam ga instalirao samo problemi a sto je najgore sad mi neda da dignem nista drugo. Joooooj Marfi, dobice batine!!! :smash: Dao mi drugar danas ideju, napravicu kod njega back-up i pada full format.
Ako neko zna resenje ovog problema ima pice :bottle:

Eatmyshorts bas si mi bre neki maler. I ne nisam instalirao XP SP2 :S:
Opet imam stari problem. Ne prihvata nijedan seriski broj! Znaci ne verujem :wall: Za sve je kriv ovaj MC, svog cu da ga izlomim proklet bio, mamu mu je**m pokvarenu prljavu prevarantsku. Otkako sam ga instalirao samo problemi a sto je najgore sad mi neda da dignem nista drugo.

He, he ja ti maler ,) Pa sto se igras sa MC-om na glavnom hard disku!? Lepo nadjes neki polovan Quantum ili Maxtor od 20Gb i na njega trpas operativne sisteme koje isprobavas, a na glavnom hard disku drzis XP SP1+Auto Patcher i uzivas :banana:

eatmyshorts je napisao(la):
He, he ja ti maler ,) Pa sto se igras sa MC-om na glavnom hard disku!? Lepo nadjes neki polovan Quantum ili Maxtor od 20Gb i na njega trpas operativne sisteme koje isprobavas, a na glavnom hard disku drzis XP SP1+Auto Patcher i uzivas :banana:

Sto bre?! Sta to fali MC?! Ja ga koristim vec metar dana i nikakav problem nisam imao.

Metar dana?! :zgran: Pa ti si pocetnik ;)
Kod mene stoji vec 6 meseci i priznajem da je ovo najgora stvar koju sam probao, videces vec. Nasminkan SP2. Ja ga zelim bez sminke!

@eatmyshorts Ma sta da ti pricam sad, pojeo sam go*no sto sam ga i probao. Kome terao da experimentisem!
Sve u svemu, brzo cu mu (ce mi) doci glave :wall: ;)

Nazad
Vrh Dno