Šta je novo?

Problemi s kablovima

Insomnium X

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2011
Poena
285
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-11700F + CM MasterBox MasterAir MA612
Matična ploča
ASUS PRIME B560-PLUS
RAM
Kingston Fury 32GB 3200MHz
GPU
Gigabyte RTX 3060 Gaming OC
Storage
Kingston KC2500 250GB + 500GB SSD
Zvuk
Logitech Z623
PSU
Chieftec Element Series 700W
Kućište
Cooler Master MB600L V2
Da li je pametno ukljucivati racunar ako 24pin kabl napajanja nije potpuno usao u socket maticne?
Strana sa onom plasticnim delom je usla 100%, ona druga oko 85% :S: Od pomeranja nema nista.

Nikako nije dobro uključivati računar. NIje mi baš najjasnije kako ne možeš da ispomeraš jer je reč verovatno o par milimetara?

Ajde slikaj da mozemo bolje da vidimo kako to sve izgleda.

Mora tu malo fizike, nece to da legne ako si ga lepo zamolio :p

Ma znam da mora malo jace, levo desno i tako to :d, ne stavljam komponente prvi put. Ali ovo je neverovatno, kao da stopila plastika ili nesto.

k1J2U15

nqW1xzn.jpg

qX3dW1m.jpg

OLjzYDa.jpg

:S:

Poslednja izmena:
A kad eksplodira kuciste, jel ces ti da placas? :D

Ja sam dao svoje misljenje da je moj komp ja bih ga upalio. Iskreno jedva sam i primetio razmak. Da ne znam o cemu se radi nikad ne bih pogodio. Ja se divim tebi kako si ga uocio a koliko mi se cini ona kvacica je legla tako da nemas problema. Najstrasnije sto moze da se desi je da se neuplai komp jer nema struje.

Jel mozes da izvadis kabl i da probas da ga malo ocistis mozda se nakupio tanak sloj prasine? :)

Poslednja izmena:
Problem je sto kvacica nije sama legla (kao ranije, na drugim plocama), vec sam morao kabl malo da iskrivim na stranu.
Od izvlacenja nista, zaglavljeno je samo tako, ali nije prasina, i napajanje i ploca su novi.

Ako je novo moze biti da je plastika malo kruca probaj da izvadis mozda samo treba malo da se "rasklima".

Ukljuceno, radi kako treba. (za sada :D)

Nazad
Vrh Dno