Šta je novo?

Problemi pri reinstalaciji windows 7?!

nikola1970

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2009
Poena
375
Naime, drugaru je bio izgleda pao sistem, nakon sto je ukljucio komp dobio je ovaj error:

dsc0376.jpg

Ja dođem, vidim sta se desilo, uzmem windows 7 dvd ubacim da uradim reinstall, i kada je krenuo da formatira C popijem BSOD, i ne mogu da uđem nikako ni u safe mode sada. Znači taj prvi put sam uspeo da pokrenem instalaciju windowsa ali je bio BSOD. A sada ne mogu vise ni da je pokrenem jer dobijam opet ovu gresku sa slike i BSOD ovaj:

dsc0377.jpg

Takođe, pored ovog BSODa nekada kada probam da pokernem isntalaciju windowsa desi se isto BSOD ali ne sa toliko teksta vec sa par redova koji mi kaze da se komp iskljucio zbog FATAL ERROR-a nekog. Pise nesto ovako, to nisam slikao "STOP: {Fatal System Error} i tu se cuje kako HDD prestane da radi i komp je kao iskljucen, samo stoji taj BSOD.

Inace proverio sam kablove za HDD, izvadio pa vratio, isto tako za RAM, ali opet isto.

Neka pomoc? Hvala :)

Poslednja izmena:
Mozda se drugar igrao sa overclockom. Probaj prvo "clear CMOS"(jumper ili baterija metoda) pa instalaciju ponovo.

Ok, nije se igrao oko toga, 100% sam siguran. :) Taj ne zna sta je bios a kamoli overklok :p

Пробај подигни неки Линукс са живог УСБ-а. Ако ради како треба, врв је хард рикнуо..

Postoji i opcija da ti je geknuo SB na ploci. Kreni RAM, HDD, ploca

Restart CMOS-a nije upalio, ali sam testirao sa Hiren's Bootom i RAM ne valja, prijavljuje preko 3500 gresaka a nisam ni pola testa odradio.

Vrh Dno