Šta je novo?

problemi na jednom forumu

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
na jednom forumu[nije bitno koji] ulogovao sam se i pojavila mi se poruka da li da se sledeci put automatski ulogujem prilikom otvaranja stranice.kliknuo sam na yes.posto su me izbacili sa foruma,vise nisam mogao da vidim poruke.kada hocu da udjem na forum izadje mi poruka da sam baniran.na ovom forumu sam pre ovoga vise puta bio izbacivan,ali sam se ponovo registrovao i sve je bilio u redu dok nisam kliknuo na prokleto yes sa pocetka price .kako da resim problem.

Zamoli opertaora da ti dopusti da se ulogujes ponovo...

dzabe, kad operator nece da mi oprosti.inace to je sajt www.torcida-online.com bio sam andrija,arkan srba ,cetnik.i bas kad sam im poslao sliku i hteo da vidim kako ce da popizde ono tras.ma nije menito sto vise ne mogu da im saljem poruke nego sto ne mogu u forum uopste da udjem.svega toga ne bi bilo da nisam kliknua na j***** yes

idi na tools, internet options, privacy, klikni na edit, nadji adresu sajta znaci torcida-online.com desnim klikom promeni da pise "always block". tako ti nece snimiti cookie, moci ces da gledas forum ali neces moci da se registrujes

Samo ti miroslav ne rece i da mozes da obrises kukije, pa ces onda moci i da se ponovo registrujes (pa tako dok te ponovo ne banuju). Al` pre nego to uradis budi siguran da znas sifre svih foruma na kojima ucestvujes, jer ce ti to biti potrebno ako cookies obrises.

Vrh Dno