Šta je novo?

Problemcic sa nVidia drajverima

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Danas mi se Vista podigne u nekoj uzasnoj rezoluciji tipa 640x480, znaci katastrofa, kao da drajver nije ucitam, ja resetujem i onda se drajver normalno ucita. Da li se nekome ovo desavalo?

Tom prilikom bacim pogled na system tray i vidim da mi u njemu nema nVidia cpl-a koji je do skoro bio tu, ne znam da li se izgubio ovom prilikom ili ranije ali da ga nema, nema ga. Pogledam u startup kad' nema ga ni tamo te se zato i ne ucitava.

Kako da ga povratim?

Moram da editujem poruku, sad' mi nesto nije jasno, za pregled startup-a koristim startup cpl programce (pravi ikonicu u CONTROL PANEL-u) i u njemu nema nekih stvari kojih ima u msconfig -> startup, tamo ima i drajvera, i O&O defrag i Win defender i Logitech setpoint, ali se nijedna od tih ikonica ne vidi u startup-u u cosku...

Poslednja izmena:
Koju Vistu imash? 64bit li 32bit? Jesi li probao zadnje drajvere da instalirash (verujem da jesi)?

Klasichan krah drajvera vista veoma lako reshava... Resetuje ih i ponovo loaduje... A to traje par sekundi... Ali kod tebe od starta ih ne uchitava, zar ne? Mislim, ne prskaju kasnije?

Poslednja izmena:
Ne, sada sve sljaka lepo, to mi se desilo samo jednom. Nakon reseta sve je opet proradilo kako treba. Imam najnovije. Izgleda da se to nesto Vista istripovala...

Kako da povratim u sys tray ikonicu za Nvidia drajvere?

Nemam pojma... To ni kod mene ne stoji vishe... To je bio Nvidia Control Panel... Pogledaj po njemu josh malo... Ja sam trazio ali nisam nashao... Ranije kad god bih ga startovao on bi sam ukljuchivao ikonicu u Sys Tray-u

Pronasao sam na netu da se u najnovijoj verziji drajvera to vise ne pojavljuje!

E pa sigurno... Chini mi se da bash od kada sam i instalirao nove drivere, nestao je control panel iz sys tray-a...

Nazad
Vrh Dno