Šta je novo?

Problematican download - variranje protoka.

Oki

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
410
Pozdrav svima imam jedno prilicno jasno pitanje i siguran sam da se neko od Vas susreo sa ovim problemom.

Naime, kada u jdownloader ubacim rapidshare linkove ili megaupload desava mi se, da download blago receno "divlja", od 81KB/s pa do 480KB/s i to samo u slucaju kada "vezem" vise file-ova.

Net je Ikom 5mb i napomenuo bih kada skidam direktno sa sajta rapidshare, u tom slucaju bude zakucan download bez ikakvih varijacija. Kako resiti ovu vrstu problema ? Drugar mi kaze da se to kod njega desava isto kod kuce, dok na poslu recimo nema tih problema i vezanu sesiju zaista zavrsi za recimo 3-4 sata [ kao sto bi i kod mene trebalo da bude slucaj uz sve "pauze" jer nisam platio account, ali ako bi se to desilo i sa placenim tek onda ne bih platio ;]

Ko je ovde "kriv" rapidshare ili provajder ?

Ruter je cisco ako je to bitno uopste, net kao sto rekoh 5mb cable Ikom.

Ako nemas nalog na rapidu onda je to sasvim normalno. Meni varira izmedju 50 i 150 kB/s.
U sustini, meni nije jasno kako imas zakucan download ako ides preko browsera? Jesi li siguran da je zakucan? Meni preko browsera isto pokazuje da je stabilan, ali zato u stvarnosti skida par sekundi, pa par sekundi ne skida uopste (a u browseru stoji da je download zakucan na max). Ovako mi je i na Ikomu i na adsl-u.

Poenta price je da rapid ne radi dobro bez naloga :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno