Šta je novo?

problematična karta

Doll Parts

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
320
Radi se o inno3d mx440se sa 128MB Sd Ram-a.. Problem je što se mašina restartuje čim pokušam da pokrenem bilo kakvu igricu ili div-x. Ovo se odnosi čak i na matore 2d platformske igrice koje su šljakale na 300MHz i 8MB video ram-a.
Win se instalirao bez problema,a prvi put sam primetio da postoji problem kada sam instalirao forceware 81.95 i kada nakon toga win nije hteo da se digne.Maknuo sam driver iz safe moda i win je opet bio tu.
Prošetao sam po bios-u naravno i učitao defaults-ništa nije pomoglo..
Ima li neko ideju zašto se ova karta ponaša kao S3 Virge? 🙂 Neko slično iskustvo?

Nemoj tako o S3 Virge! To je moja prva graficka karta, a i nisu mi se restartovale tadasnje igre.
Jesi li siguran da je do graficke? Probaj je na nekom drugom kompu, ili probaj neku drugu graficku na tom kompu. Cudno mi je da u winu radi OK, a kad pokrenes neku igru da se restartuje, cak i u 2d.
Koji je ostatak konfiguracije? Dali je ista overklokovano?

Koliko dugo imas kartu? Jel ti ikada ranije to radila? Jesi prvi put instalirao te drivere? Probaj neke malo starije...
A slicno iskustvo... Paaa, meni je 5200 stara naki put po paljenju drzala crn ekran. Inace u safe modu radi besprekorno. Provalio sam da to radila samo na masinama sa Logitech misevima!?! Recimo da mi je lakse bilo da kupim bolju grafiku nego misa da zamenim 🙂 Eto cisto da vidis koliko stvari umeju da budu besmislene

Poslednja izmena:
Sa drugim kartama,šta više sa drugim mx440 kartama ova mašina radi kako treba...
U medjuvremenu sam instalirao matori whql 45.23 driver,ali i dalje se restartuje na istim stvarima.
Karta nije moja,stigla pre neki dan..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno