Šta je novo?

Problema 2

sira

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
609
Problem broj 1 Desktop mašina

Outlook Express nešto zabagovao i kada je restartovan gomila pošte iz inbox-a jednostavno nestala.
Video sam u temp folderu da je napravljen folder sa vremenom nastanka problema i u njemu se nalaze dva fajla :

msimn.exe hdmp i
msimn.exe mdmp

Pretpostavljam da su tu nalaze ti "nestali" mail-ovi al kako da ih povratim ???

Asociro sam taj fajl sa Outlook Express-om al ne vredi.

Ima li rešenja ???

Problem broj 2 Laptop

Poslednja dva dana često se javljao "plavi ekran smrti" pa sam napravio novu instalaciju XP-a.

Problem je što se jako sporo diže sistem a i aplikacije .
Testirao hardware Siemensovim programom za testiranje-kaže sve je OK.
Testirao Hard Disk WD programom sve OK

AL SVE je tako sporo za razliku od prethodnih instalacija kada je sve ferceralo kako treba.

Neki savet za test program koji može da ukaže na problem ???,)

Pri kopiranju nekog fajla sa diska na disk (sa d particije na c particiju) kopiranje krene u juriš sa nekih 50000 kbita/s i opada , opada da bi završilo sa nekih 300-400 kbita/sec.

Jel rešenje ponovna instalacija ??? ako jeste koji program za lowlevel format diska jer izgleda ovaj Quickformat pri instalaciji XP-a ne odradi poso kako treba..

Hvala svima na pomoći :)

za problem 2, mozda pomogne u vezi te brzine. ja sam imao problema sa instalacijom sistema na netbook, odradi format i kopiranje ali nije htio posle da dize sistem. posle kad sam opet pokusavao vise puta bio je strasno spor sa kopiranjem fajlova pa sam (po savetu clana foruma) morao da udjem na hirensboot i da obrisem mbr, cini mi se sa mbrfix programom sto znaci da brise sve sa diska i c i d (ako imas d moras onda sacuvati nekako fajlove) ako imas i posle je bilo sve u redu i brzina se vratila i moglo je da digne sisitem i normalno je radio hard disk. znaci disk je bio u redu ali nekako se u toku pokusaja instalacije smanjila brzina.

Poslednja izmena:
Tnx uradiću backup pa pešaka ponov:type:

Nazad
Vrh Dno