Šta je novo?

Problem!

zoran l

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
619
Instalirao sam Longhorn Transformation Pack i od tada se javlja problem🙁Naime,konektujem se na net i surfovanje ide ok,ali apdejt od svakog programa ne funkcionishe,prijavljuje gresku.Kada otvorim properties od dial up veze javlja se poruka-Cannot load TAPI information
Error:0*80000022:There was an unknown error
Prije nego sto sam ovo vidio pokrenuo sam Kasperskog i nasao je jednog trojanca,ali ga je uspjesno uklonio(ja vecheras nesto blesavio i disejblovao AV I FW)-ali i dalje ne radi update,a i ne mogu da se povezem na irc.cg.yu nikako.Zna li ko sta da uradim,pomoc🙂?

Da napomenem,makao sam Longhorn Pack i vratio sve na staro,ali i dalje isto🙁

Kako? Da vec sve ovo ne ostane neobjasnjeno.

Reinstalacija sistema? Posto sam cuo da to nije finalna verzija....i da moze da pravi dosta problema....

Kod mene Longhorn Transformation Pack radi bez problema nekih mesec dana.Neznam koji ti verziju koristis?

Kiwy je napisao(la):
Kako? Da vec sve ovo ne ostane neobjasnjeno.
Pa stvarno nijesam znao o chemu se radi kao i josh nekolicina i onda posle svega system restore sve to sredi
:d.Meni na dushu,ali je glavno da je sve ok🙂Pozdrav

kishdavid je napisao(la):
Kod mene Longhorn Transformation Pack radi bez problema nekih mesec dana.Neznam koji ti verziju koristis?
Ni sada nijesam siguran 100% da je bilo zbog njega ali je logicno jer prije toga nije bilo problema.Koristio sam verziju 7 i onda stavio 8 da vidim ima li sta novo(uzgred,nema nista sto se izgleda tiche).System restore mi vratio na 7micu i sad sve radi ok.

Nazad
Vrh Dno