Šta je novo?

Problem!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Mungos zli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

Mungos zli

Guest
Imam problem !!!Formatirao sam hard i kad sam ponovo instalirao windows,nije mi prepoznao garficku karticu,a ja nemam pojma koja je kartica(valjdaje 1 ili 2 MB),nit imam drajvere za nju!!!Neko mi je rekao da kad upalim komp,u gornjem levom uglu ce mi pisati koja je kartica ,meni pise s3-tri064v2 (775) sta god to znacilo!!! Ovako kako je sad ,shljaka u 16 boja i to je sve!!!nece da radi ni sa standardnim drajverima sto mogu da se instaliraju sa Win98 CD-a!!

Pomagajte!! Gde mogu da nabavim drajvere za ovo ****** ako uopste postoje!!!! Ili ako neko od vas mudrih ljudi ima drajvere bio bih mu zahvalan da mi posalje na [email protected]

Ma Windows mora da ima drajvere za S3 Trio 64V+ karticu!!! Samo ti idi i izaberi sa liste (korporacija S3) model (Trio 64V+) ili Vision868 (radi i sa njima)... Ako toga nema , otidji brate na S3 sajt....

Windows 98(SE) ima drajvere bas za S3 775. Sto kaze Max, kod promene drajvera potrazis u listi S3 kao firmu pa model S3 Trio64V2-DX/GX i to je to.

Ukoliko se desi neverovatno cudo pa bas nema drajver za taj model, onda je najbolji izbor univerzalni drajver za tu seriju pod nazivom S3 Trio32/64, sa kojim ce raditi i Trio32, Trio64V, V+, V2, UV, UV+, itd.

s3 V2 koliko se ja secam ne radi sa driverima iz W98, skini njen driver sa neta.

***** nece da radi!!!!! Stavim ja drivere koji imaju u windows-u i to bas za tu jebenu karticu i nece prijavi neko ****** u Device Manager-u!!!! Probacu da skinem sa neta ,ne znam sta drugo!!!

Nazad
Vrh Dno