Šta je novo?

Problem!!!!

zagorujcenko

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
601
Imam sledecu konfiguraciju: Celeron 1.7
MSI 648 Max
512 DDR
Asus 9560 TD
Samsung 755dfx
napajanje na kucistu je 300w

Problem je sledeci: kada se dize sistem,jos u dosovom delu (cim upalim racunar), povremeno
se pojavljuju horizontalne sarene linije.Problem resavam,za sada,tako sto isklucim racunar
na desetak sekundi,a zatim ponovo upalim. Da li neko zna o cemu je rec?
p.s. pre dve nedelje mi je crkla graficka karta(MSI 4800SE) koju sam na svu srecu uspeo da
reklamiram. :cuss:

Pa ovako...

Mislim da je ili napajanje ili matichna plocha....
Matishna ti sigurno ne daje dobre napone shto opet moze da implicira na napajanje...
Imao sam problem nestabilnog sistema sa MSI KT4 sve do zamene ploche za ASuSov A7V8X na jednoj konfikuraciji...
Shta da kazem MSI je super ali zna da ulete primerci...koji se chudno ponashaju. Ne mora opet da bude do MSI da ne kazem da plj??? po njemu
jer i sam imam MSI-a(matichu).
Slichna kombinacija..grafika 2,5-3x skuplja nego matichna ali radi....
(MSI i815 LE5+Medion 9600TX+256 kingmax(BGA)+2x128MB pc100 nekog nemackog ecc rama...vazno da je dobar a chim je ecc onda je ok...=512MB i naravo cely1,2Ghz..Pa vidish shta je tu najskuplje i u "najloshijem drushtvu"..Mana slab oclocer-je maticha ali inache to radim samo sa grafikom i to minimalno samo ram...300-300.)

Ako overklokujesh grafiku mozda je i to jedan od problema...
Moze da ti bude problem i TV-out ako je zakachen na neki Tv koji salje malo "prljav signal" nazad u grafiku i eto zla...
Pogledaj i uzemljenje...jel pecka kucishte na dodir i sl...ako je to slucaj nije ni cudo shto crkava....

Ok da ne ispadnem ja najpameniji pored mnogo iskusnijih ljudi na benchu Neka i oni kazu neshto....

Nazad
Vrh Dno