Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
problem zvani(1 pc nemoze na net bez 2)pomagajte ljudi...
znaci imam wadsl i nabavio sam d-link-ov ruter i sve je u redu,net,brzina i to,medjutim kad iskljucim 1 pc,automacki mi se iskljuci i ruter i 2 pc izgubi konekciju,zna li iko kako ovo da popravim,hvala unaprijed...
ovako,posto sam pocetnik ne znam hocu li to dovoljno dobro objasniti ali pokusacu sto bolje,znaci...motorolin kanopi ili kako se vec zove wadsl sam prikljucio u ruter a svoj racunar sam jednim kablom prikljucio na ruter i kod sebe u mreznu karticu a drugi racunar sam sa drugim kablom prikljucio u ruter takodje i u mreznu karticu tog drugog racunara... i konekcije ima dok obadva racunara rade,medjutim kad iskljucim drugi racunar ruter prestane da svijetli i ja izgubim konekciju...
Да ти можда тим рачунаром 2 (да га тако назовемо) не иницираш PPPoE конекцију ка провајдеру кад га упалиш? То објашњава пуцање конекције кад га угасиш.
Проучи упутсво рутера, имаш тамо како се подешава PPPoE на самом рутеру. Параметре би требало да имаш од провајдера... То би требало да ти обезбеди сталну конекцију рутера ка провајдеру, чак и кад су оба рачунара искључена...