Šta je novo?

Problem za sladokusce :)

MarcusS

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2007
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
Matična ploča
AsRock B550m STEEL LEGEND
RAM
2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
GPU
Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
Storage
M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
PSU
Cooler Master Bronze 650w
Kućište
Zalman S5 White
Monitor
Benq Zowie XL2540K
Miš & tastatura
Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
Ostale periferije
Logitech G PRO X
Mobilni telefon
Google Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Huawei Watch GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nego, jedno za sladokusce. Mašina frizuje sa vremena na vreme. Uglavnom u browserima, tj stalno u browserima, barem kada ja sednem za nju, pošto je u igraonici. Upišem user name i pass u gmail i kako udarim enter tako - blokada.

Čistio sa anti malware, spy bot, combo fix, što ne znači i dalje da nije virus. Radio sam mem testove, hdd testove, burn in testove, sve ok. Nešto mi smrdi da možda riknjava LAN karta pošto baci i plavi ekran povremeno a to je uglavnom vezano za hardware. Temperatura ok, ali ipak čistio ventilator, cooler itd.

Nisam pametan, svašta sam probao.

Mozda prejako udaris taj enter, pa od vibracija ...

Probaj nove drajvere za LAN kartu, pa ako nece, onda dalje update-uj drivere. Mene je jednom tako Realtek Integrisana LAN karta ubijala, dok nisam nasao sta treba, ali moze da bude svasta...

Moze i da probas da skines sve komponente sem CPU i da im ocistis kontakte sa medicinskim benzinom, zippo benzinom ili alkoholom. Kontakti oce svasta da zeznu...

Instaliraj everest i uradi screenshot sekcije storage/smart/(pa na systemski HDD)

Takodje nadji full verziju za tvoj system http://www.sandboxie.com/ i kroz njega startuj neki browser da li ce i onda freezovati.

Poslednja izmena:
Hvala vam na odgovorima, ljudi.

Problem je rešio scan sa četvrtim anti spyware malware programom - Dr. Web Cureit.

Nazad
Vrh Dno