Šta je novo?

Problem za mestom

• Začetnik teme Začetnik teme GR-44
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
Nisam znao gde da postavim temu al mislim da sam je postavio na pravo mesto ako ne pripada ove izvinjavam se. 😛

Anyway imam problem imam 40 gb harda koji je podeljen na dve particije SYSTEM C
i Work D.Komp mi je nevidjeno usporio i ne znam sta mu je.Prvo sam pomislio da je pun virusa pa sam ga u safe modu ocistio sa nekoliko programa registry mechanic,Ad-Aware SE Personal, a od antivirusa kaspersky TRIAL :d
i AntiVir PE Classic i nasao je oko 1000 gresaka sa registry mechanikom i Ad-Aware SE Personal.A antivirus mi je nasao trojanskog konja TR\Drop.Relevant.A
I sve sam to ocistio al je i dalje spor i baguje.
Na D Work imam 30 GB a na System C imam 10 GB
i par puta mi je rakao da ima malo memorije na C disku probao sam da ocistim neke nepotrebne programe i sve sto mi ne treba i na kraju mi je slobodno samo 759 Mb :S: :S: :S: :S: :S:

jel ima neka mogucnost da sa diska D (posto na njemu imam slobodno oko 8 GB) da prebacim nekoliko GB da ima mesta.
ili mi nema spasa od dizanja sistema a to ne bih voleo samo zbog ove gluposti :wall:

i da imam samo 256 rama ako nesto znaci al mislim da nije to jer ima mesta slobodnog koje ne koristi

Jel ima neko ideju zasto koci i dal je zbog malo memorije na C disku?

hvala unapred! :smash:

Poslednja izmena:
Skini speedfan i vidi SMART stanje diska.
Skini neki disk defragmenter ( Raxco perfect disk) i vidi stanje fajlova i
uradi repair windowsa.

Najbolje da uzmes od drugara veci hard disk, prebacis podatke na njega, uradis format diska i instalaciju Windowsa od pocetka.
Sa toliko grsaka nema ti druge

:de da znas kako me nervira cas baguje cas ne aaaaaaaaaa
polomio bih ga u 55 delova xD

anyway sta ti je to SMART stanje diska
probao sam da uradim defragment sa ovim obicni defregmenterom sto imam na kompu al kaze da ne moze c particiju zato sto mu treba 15 % slobodne memorije a ja imam 9 %

a to za hard ne znam dal bi uspelo posto ne znam od koga bih uzeo ne verujem da bi mi iko dao a i nemam puno stvari imam neke programe al mi nije nesto bitno sve mogu da n adjem na netu kad hocu nego moja sestra ima puno pesama pa nebi da ih izgubi 🙂
snacice se stavila je nesto na USB i narezace nesto.

i da nisam bas srecan sto moram repair posto imam samo 14 god i nemam neko veliko iskustvo s tim nika nisam dizao sistem svi kazu da je lako i ja mislim tako ali....
skinuo sam cak i tutorial kako se radi sta sve pokazuje i pita 🙂
najradije bih voleo da padne sistem dok cale radi na kompu pa da ne bude da sam ja kriv i onda bi isao lepo na dizanje u servis :d:d
sala naravno

imam instaliran macromedia flash 8 radio sam nesto na njemu i imao sam MX 2004
probao sam da izbrisem oba ali nece kad idem na uninstall odnosno remowe posto idem preko add or remove programs i on krene ono pre uninstalla nesto preparing to remove pa onda please wait while windows configures macromedia flash 8,.... blabla ne znam tacno sta ide dalje i onda krene ona zelena linija i na sredini kaze greska evo okacicu sliku
i nece da izbrise a trenutno mi je svaki MB vazan :d
mx sam srecom imao install i isao na reinstal i posle normalno izbrisao sad mi je ostao jos ovaj macromedia flash 8 njega ne mogu a ni install ne znam gde mi je....... :wall:
kako bi mogao da izbrisem ovo????

a jel sigurno nema neka fora da oslobodim mesta na C disku? :type:
poz to je sve za sad

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno