castor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.01.2002
- Poena
- 705
Neki dan sam jednom drugaru čistio ventilator na grafičkoj. Nakon toga mi je XP počeo izbacivati poruke kako se oporavio od SERIOUS system error i kako bi ja to trebao poslati MS-u. Dalje ide da se oporavio od CRITICAL system error (koji je prouzrokovao drajver nv4.sys) i da bi to takođe trebalo poslati MS-u.
Instalacijom Detonatora iz 8. mjeseca ove godine, nestao je problem sa drajverom za grafičku, ali i dalje postoji problem da mi prijavljuje oporavak od SERIOUS system error. U toj prijavi ne piše šta je prouzrokovalo grešku, već samo memorijske adrese na kojima se problem desio.
Konfiguracija BTW: Asus Intel čipset, Celeron 850, 256MB RAM, 40 GB Maxtor, Eagle GeForce 256 32MB, NEC DVD 12x. Ostalo nije toliko bitno.
Šta da se radi? Kartica je nekoliko puta vađena i stavljana u AGP, ali se ništa ne dešava.
PS: Na ploči je običan AGP, a ne AGP Pro kao što Asus ima običaj da stavi.
Pozdrav i hvala.
Instalacijom Detonatora iz 8. mjeseca ove godine, nestao je problem sa drajverom za grafičku, ali i dalje postoji problem da mi prijavljuje oporavak od SERIOUS system error. U toj prijavi ne piše šta je prouzrokovalo grešku, već samo memorijske adrese na kojima se problem desio.
Konfiguracija BTW: Asus Intel čipset, Celeron 850, 256MB RAM, 40 GB Maxtor, Eagle GeForce 256 32MB, NEC DVD 12x. Ostalo nije toliko bitno.
Šta da se radi? Kartica je nekoliko puta vađena i stavljana u AGP, ali se ništa ne dešava.
PS: Na ploči je običan AGP, a ne AGP Pro kao što Asus ima običaj da stavi.
Pozdrav i hvala.