Šta je novo?

Problem USB ADSL-a na Windows 7

evil_geko

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2007
Poena
310
U pitanju je Sagem FAST 1201, na XP-u je prepoznavao i na ethernetu i USB-u, dok na Windows 7-ci prepoznaje ethernet ali nece USB, a preko USB-a mi treba jer je drugi racunar na ethernetu.

Najvise me buni to sto kada povezem preko USB-a modem se konektuje, sva 4 svetla su zelena, ali Windows ne prepoznaje, USB Network Interface u Device Manager-u je pod znakom uzvika, ne pri'vata ga.

Any solution?

problem je u drajveru. probaj da nadjes odgovarajuci drajver ako uopste postoji ako ne imas par solucija. kupis najobicniji svich koji je u danasnje vreme nakad jeftiniji i vezes oba kompa i ruter na njega mreznim kablovima. ili ako je telekomov adsl (oni su nekad davali sageme) prijavi neispravan uredjaj na 0800-100100, kazi da ruter ne dobija napon a adapter slucajno ispusti sa visine ili ga pokvari na neki drugi "spontani" nacin neposredno pred dolazak tehnicara i zamenice ti ga za hg520 koji ima vise ethernet ulaza ;]

Poslednja izmena:
Da, znam za switcher, taj trosak bih zeleo da izbegnem trenutno, imam onaj instalacioni disk sa Sagemom sto je dosao ali nesto druka tako da cu probati na netu negde da nadjem neki driver ali tesko...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno