Br@n@c
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.09.2006
- Poena
- 319
Vec neko vreme dok slusam muziku ili igram igrice dolazi do blagog kratkotrajnog punketanja(puc
kako bi najlakse objasnio)i to ume da zivcira.Kad mi zvucnici rade u 5.1 Surround modu centralni zvicnik mi pucketa i zvuk je hrapaviji(ne mnogo u odnosu na ostale zvucnike)a kad kad ukljucim da mi rade u 6ch(svi istovremeno bez 5.1)centralni zvucnik ne ,,hrci/pucketa,,vise i zvuk je normalan mada mi se opet desi da se cuje ,,puc,, zavisi od koje igrice ili muzike koje pustim.E sad u cemu je problem,ja se nadam da je u integrisanoj zvucnoj karti SoundMAX na ploci A7V8X-X.
Problem sam probao da resim time sto sam odmakao poprilicno od monitora jer signal ili sta(sto je poznato da se blizina monitora i zvucnika ne podnose) vec smeta i nista,jedino sto je cudno je to da kad sam spustio centralni zvucnik na pod(na tepih)zvuk je bio ,,normalniji,,
Pomoc :wall:
Problem sam probao da resim time sto sam odmakao poprilicno od monitora jer signal ili sta(sto je poznato da se blizina monitora i zvucnika ne podnose) vec smeta i nista,jedino sto je cudno je to da kad sam spustio centralni zvucnik na pod(na tepih)zvuk je bio ,,normalniji,,
Pomoc :wall: